Τετάρτη 14 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στάση για το μετρό

Με αίτημα να "ξεμπλοκαριστεί" και να προχωρήσει κανονικά η κατασκευή του μετρό, χωρίς νέες καθυστερήσεις και "πανωπροίκια", οι εργαζόμενοι στο έργο προχωρούν αύριο Πέμπτη σε τετράωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 9.30πμ στην πλατεία Κάνιγγος. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Με ανακοίνωσή του το Παράρτημα Εργαζομένων στο μετρό του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει τους εκβιασμούς της κοινοπραξίας, αλλά και τη συνεχιζόμενη αδιαφορία και απραξία του ΥΠΕΧΩΔΕ και της δημόσιας εταιρίας "Αττικό μετρό". Μετά από 7 μήνες διαλόγου - επισημαίνει - για την εξεύρεση τεχνικών λύσεων στα χρόνια προβλήματα του έργου και ενώ έχουν περάσει τρεις μήνες από τη λήξη αυτού του διαλόγου και αντί για "λύσεις", έχουμε και νέα προβλήματα στο εργοτάξιο στο Μοναστηράκι και στον Κεραμεικό, ενώ όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει συνολικά 500 απολύσεις.

Καλεί τα κόμματα να παρέμβουν και να ασκήσουν πίεση, ώστε να προχωρήσει κανονικά η εκτέλεση του έργου ζωής για την Αθήνα. Επίσης ζητά την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ