Τετάρτη 14 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ξένος ο αντι - Ουζουνίδης

Τη Σκανδιναβική αγορά "χτενίζει" από προχτές ο συνεργάτης του Βελιμίρ Ζάετς, Νίκος Καρούλιας. Ο "Μπρίγκελ" είναι στη Νορβηγία και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παίκτες από το πρωτάθλημα της βορειοευρωπαϊκής χώρας. Στη συνέχεια ο Καρούλιας θα μεταβεί στη Γαλλία, όπου επίσης θα δει ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αγωνιστούν ως κοινοτικοί στον ΠΑΟ.

Στο μεταξύ η απουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη που ήδη υπέγραψε στη Χάβρη για δύο χρόνια, θα καλυφθεί από ξένο παίκτη. Η νευραλγική θέση του λίμπερο που τόσο γνωρίζει ο Ζέκο, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ώστε να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός. Πάντως, ο διεθνής παίκτης έχει ήδη... ξεχάσει ότι είναι παίκτης της γαλλικής ομάδας: "Το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα μου και το πώς θα βγούμε στο ΟΥΕΦΑ. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα μιλήσουμε αναλυτικότερα".

Στο μεταξύ ο Κυριακάτικος αγώνας με τον ΟΦΗ μαγνητίζει τους ανθρώπους του τριφυλλιού: "Το ματς με τον ΟΦΗ είναι σαν τελικός. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και μόνο με επιτυχίες θα διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για έξοδο στην Ευρώπη", τόνισε ο Ζάετς. Στο παιχνίδι με τους Κρητικούς ο Κροάτης τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του 4 βασικούς παίκτες. Πρόκειται για τους Γιάννη Καλλιτζάκη, Γιάννη Γκούμα, Γιόζεφ Βάντσικ που αποθεραπεύτηκαν, καθώς και τον Στράτο Αποστολάκη που εξέτισε την ποινή του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξένος ο αντι - Ουζουνίδης (1997-05-14 00:00:00.0)
Συμφωνούν οι "αιώνιοι"! (1996-12-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ