Σάββατο 17 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Απορρίψτε τις κυβερνητικές επιλογές

"Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το ΚΚΕ ότι η κυβέρνηση βλέπει την "ανάπτυξη" του Νομού Φθιώτιδας μέσα από το ξεπούλημα και τις ιδιωτικοποιήσεις", αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η κυβέρνηση, που είναι προσαρμοσμένη στις επιλογές της ΕΕ και των δυνάμεων του κεφαλαίου, ανακοίνωσε μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης τα εξής μέτρα: Ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας του ΕΟΤ και έτσι μπαίνουν στο σφυρί Κάμπινγκ Καμένων Βούρλων, Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ιαματικές πηγές. Εκπόνηση μελετών για το νομό που δεν εκπονούνται ποτέ. Αόριστες υποσχέσεις για τη ΛΑΡΚΟ, χωρίς να ξεκαθαρίζεται το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τέλος αναφέρεται ότι "τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φθιώτιδα δεν είναι ξεκομμένα από τα προβλήματα της χώρας. Χρειάζεται μια πολιτική παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, πολιτική σύγκρουσης με τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Καλούμε τους φορείς του νομού να απορρίψουν την πολιτική της κυβέρνησης και να παλέψουν με τους εργαζόμενους για την ανατροπή της".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ