Παρασκευή 23 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΒΑΠΟΡΑΚΙ" ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
να παραμένει υπουργός!

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από δηλώσεις "για προσωπική έκφραση γνώμης ενός απλού πολίτη..." Ο κ. Σημίτης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του!

Ενας υπουργός που εκμεταλλεύεται το θώκο του για να προπαγανδίζει κάθε τρεις και λίγο την άποψη περί "μαλακών" και "σκληρών" ναρκωτικών και ναμετατρέπεται σε πολιορκητικό κριό της αντίληψης για νομιμοποίηση των εξαρτησιογόνων ουσιών, δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση.

Την παραπάνω ξεκάθαρη θέση διατύπωσε χτες η Αλέκα Παπαρήγα, καλώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του, απομακρύνοντας τον Γ. Παπανδρέου από την κυβέρνηση. Οσο για την κυβέρνηση, επιδίδεται σε μια ατυχή, πλέον, επιχείρηση ενσάρκωσης του Πόντιο Πιλάτου γύρω από το θέμα.

Στα πλαίσια της παραπάνω υποκριτικής τακτικής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έφτασε χτες στο σημείο να δηλώσει ότι "δεν κρίνει τη γνώμη ενός συμπολίτη του" (!), όταν ρωτήθηκε από το "Ρ" για το πώς κρίνει το γεγονός ότι ένας υπουργός ασκεί πολιτική, για ένα θέμα όπως τα ναρκωτικά, μέσα από τη δήθεν επίκληση της "ελευθερίας στην έκφραση γνώμης"...

Ο Δ. Ρέππας, καλυπτόμενος πίσω από τον "προσωπικό" χαρακτήρα των θέσεων του Γ. Παπανδρέου, έσπευσε να δηλώσει "σεβασμό σε κάθε γνώμη" που ακούγεται από τους πολίτες... Ιδού, λοιπόν, η Ρόδος. Ας τον κάνει η κυβέρνηση απλώς πολίτη!


ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ