Σάββατο 7 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΕΒΕ
Ξανά στη μάχη για το ωράριο

Συγκεντρώσεις σήμερα έξω από ΚΟΝΤΙΝΕΤ - ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ. Συγκέντρωση την Τρίτη στο υπουργείο Εργασίας

Πιστοί στο αγωνιστικό ραντεβού του Σαββάτου εμποροϋπάλληλοι και ΕΒΕ θα ξαναβρεθούν αύριο στις 4 το απόγευμα, αλλά αυτή τη φορά στα πολυκαταστήματα"Κόντινετ" Ν. Ιωνίας και "Πράκτικερ" Αιγάλεω, αφού - όπως τονίζουν - στα καταστήματα αυτά οργιάζει η μερική απασχόληση και η καταστρατήγηση του ωραρίου.

Στο "Πράκτικερ" Αιγάλεω οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και 4ωρη στάση εργασίας (4-8μ.μ.) μετά την εκδικητική, όπως τη χαρακτηρίζουν σε έγγραφο που απέστειλαν στην Επιθεώρηση Εργασίας, απόλυση συναδέλφου τους μετά τη συμμετοχή του στην τελευταία απεργία της ΓΣΕΕ.

Ο πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου, Τ. Μπουλεσίκης,τόνισε ότι αν η επιχείρηση επιμείνει στην απόλυση, οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν, ενώ έχουν καταθέσει και αγωγή εναντίον της. Σημείωσε ακόμα ότι διεκδικούν την κατάργηση της μερικής απασχόλησης και τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που λήγουν, σε αορίστου.

Την ερχόμενη Τρίτη στις 3 το μεσημέρι, εμποροϋπάλληλοι και ΕΒΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας και συνάντηση με τον υπουργό. Με κοινή ανακοίνωσή τους, εξάλλου, απευθύνουν πρόσκληση συνάντησης στα πολιτικά κόμματα και στον πρωθυπουργό, καλώντας τους να πάρουν σαφή θέση απέναντι στα αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ