Τετάρτη 7 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μήνυση Σταύρου σε Γιατζόγλου

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου κατέθεσε χτες εναντίον του προπονητή του Ηρακλή Στηβ Γιατζόγλου ο διαιτητής Παν. Σταύρου. Αιτία, οι δηλώσεις του πρώτου, που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 8-1-96 από την εκπομπή της ΕΤ-3 "Η δίκη", αν και φέρονται πως έγιναν το...1989, μεσούντος του σκανδάλου Κοσκωτά. Στην εν λόγω εκπομπή μεταδόθηκε το περιεχόμενο κασέτας, με συνομιλία του Γιατζόγλου, ο οποίος κατηγορούσε τον Σταύρου ότι "στήνει παιχνίδια και τα πιάνει".

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι είναι "θύμα διαπλεκομένων συμφερόντων" και ότι "όλα είναι ψευδή και συκοφαντικά" και θίγουν την τιμή και την υπόληψή του. Ο ίδιος έστειλε και εξώδικη διαμαρτυρία στην ΕΤ-3, ζητώντας να μάθει ποιος έδωσε την κασέτα στο συντάκτη της και γιατί αυτός δεν τον ενημέρωσε για να ακουστεί και η δική του άποψη.

Η μήνυση μελετάται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με δέσμευση της Ομοσπονδίας Διαιτητών, ο Π. Σταύρου με την κατάθεση της μήνυσης ανάβει το "πράσινο φως" για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ