Τετάρτη 7 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ελεγχος στον ΣΕΓΑΣ

Ο Α. Φούρας απάντησε χτες στη Βουλή για την "υπόθεση κασέτα". Μίλησε μεταξύ άλλων για αλλοίωση του περιεχομένου, αρνήθηκε πως κατηγόρησε την εκπρόσωπο του ΚΚΕ και προανήγγειλε έλεγχο στον ΣΕΓΑΣ

Για "άθλιο μηχανισμό, που υπέκλεψε, αλλοίωσε και διοχέτευσε στα ΜΜΕ νοθευμένη συζήτηση", με σκοπό να τον πλήξει προσωπικά, μίλησε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού Α. Φούρας, απαντώντας σε ερώτηση για την "υπόθεση κασέτα".

Χαρακτήρισε εσκεμμένο το γεγονός ότι αμέσως μετά την ορκωμοσία του κάποιοι επιχείρησαν να τον εμφανίσουν σε πλήρη ασυμφωνία με τα υπόλοιπα κόμματα και τους εκπροσώπους τους, αλλά και σε διάσταση με το ΠΑΣΟΚ.

"Επιχειρήθηκε ιδίως η διαμόρφωση προϋποθέσεων έντασης στις σχέσεις μου με το ΚΚΕ και την εκπρόσωπό του Λούλα Καρατζά, την οποία εκτιμώ και σέβομαι", πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Α. Φούρας ανέφερε: "Ο υποκλοπέας φρόντισε να διαγράψει τις δικές μου θέσεις στα προβλήματα, κατασκευάζοντας έτσι ένα έκτρωμα από λογική, πολιτική και νοηματική άποψη". Επίσης παραδέχτηκε ότι είναι υπαρκτό θέμα όσα ακούγονται κατά καιρούς για κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια σε ομοσπονδίες.

Μίλησε, μάλιστα, ειδικά για τον ΣΕΓΑΣ, στον οποίο εμφανίζεται χρέος, ύψους ενός δισ. δρχ. "Οφείλουμε να διερευνήσουμε τις αιτίες που δημιούργησαν το πρωτόγνωρο για τα οικονομικά δεδομένα αθλητικό ναυάγιο", είπε χαρακτηριστικά. "Να είστε βέβαιοι ότι θα το πράξουμε, δεσμευόμενοι ταυτόχρονα πως και οι ευθύνες θα αποδοθούν όπου υπάρχουν και το περιεχόμενο των πορισμάτων θα δημοσιοποιηθεί", κατέληξε ο υφυπουργός Αθλητισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ