Παρασκευή 9 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΕΤ-1 "ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ"
Βιετνάμ: 21 χρόνια μετά

Μη χάσετε σήμερα, στις 6.30μμ, την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή Οι δημοσιογράφοι προτείνουν.Ο φακός της ΕΤ - 1 θα μας "ξεναγήσει" στο βασανισμένο Βιετνάμ,και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο λαός του για να σταθεί όρθιος στα πόδια του. Για να δημιουργήσει, να ανασυγκροτηθεί, να μπορέσει να θεραπευτεί από τις πληγές που του άνοιξε ο πόλεμος και οι ξένες επεμβάσεις, στα 21 χρόνια, σχετικής ειρήνης, που θα συμπληρωθούν τον Μάη. Ευκαιρία για αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι στη μακρινή, χώρα, στάθηκε η επίσημη επίσκεψητης αντιπροσωπείας του ΚΚΕ,με επικεφαλής τον επίτιμο Πρόεδρο του Κόμματος,Χαρίλαο Φλωράκη - και τον Μάκη Κοψίδη (μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ) - μετά από επίσημη πρόσκληση της ηγεσίας του ΚΚ Βιετνάμ.

Το πλούσιο αρχειακό υλικό που πήρε το δικό μας "πρώτο κανάλι" από την κρατική τηλεόραση του Βιετνάμ, θα αφήσει άφωνους τους Ελληνες τηλεθεατές, που ως τώρα τις σκηνές των μαχών τις είχαν δει μόνο από αμερικανικές εκπομπές... Οι εικόνες της εκπομπής αυτής, είναι πραγματικά κάτιπρωτόγνωρο για το ελληνικό κοινό.

Η παρουσίαση και η δημοσιογραφική επιμέλεια είναι της Δήμητρας Γκουντούνα,η σκηνοθεσία του Στάθη Πλώτα και η διεύθυνση παραγωγής του Ηλία Πάνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ