Κυριακή 11 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΚΟ Αμφισσας πραγματοποιεί συζήτηση με θέμα "Η κρίση στο Αιγαίο, οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", σήμερα στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της δημαρχίας.
  • Ο Δήμος Κουμπούρης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, πραγματοποιεί αύριο Δευτέρα,στις 10 π.μ., περιοδεία στο Νευροψυχιατρικό Νοσοκομείο Παίδων Νταού Πεντέλης.
  • Η ΚΟΒ Καλλιθέας πραγματοποιεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (περίοδος 1918 - 1949)", αύριο Δευτέρα,στις 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Καλλιθέας.
  • Η ΚΟ Λιβαδειάς πραγματοποιεί εκδήλωση με θέματα την ελληνοτουρκική κρίση, τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και την αναθεώρηση της Συνθήκης του Μάαστριχτ, την Τρίτη 13 - 2 - 96 στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Λιβαδειάς. Θα μιλήσει ο Μάκης Κοψίδης,υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Ευγένειας πραγματοποιεί συζήτηση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", την Τετάρτη 14 - 2 - 96 στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευγένειας. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Νίκαιας πραγματοποιεί αποκριάτικο γλέντι την Παρασκευή 16 - 2 - 96,στις 9 μ.μ., στην "Ποντιακή Στέγη" (Κιλικίας και Καισαρείας). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από τα γραφεία της ΚΟΒ (Τερψιθέας 6, Αγ. Τριάδα).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ