Κυριακή 11 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μονόστηλα ΤΥ

Ολα για την Εύα

Η Μπέτι Ντέιβις ερμηνεύει εκπληκτικά την Εύα, στην υπέροχη ταινία του Τζόζεφ Μάνκεβιτς "Ολα για την Εύα". Η Εύα είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός, που γνωρίζει τη δόξα. Ολα όμως θα αλλάξουν, όταν θα προσλάβει τη γοητευτική και φιλόδοξη Μπάξτερ και θα αναγκαστεί να μπει στο παιχνίδι των δολοπλοκιών και του σταρ σύστεμ. Η νεαρή "βοηθός" της θα κάνει τα πάντα, για ν' αποκτήσει φήμη και να υποβιβάσει την Εύα. Ο σκηνοθέτης ρίχνει μια καυστική ματιά στον κόσμο του θεάματος. Στην ταινία του Μάνκεβιτς κάνει μία από τις πρώτες της εμφανίσεις η Μέριλιν Μονρόε. (Κυριακή SEVEN-X 22.00)

Στην οδό της... Νεφέλης

Μπορεί η επόμενη νύχτα με πανσέληνο να αργεί να έρθει, αλλά η "πανσέληνος" της οδού Νεφέλης, που λέγεται Χάρις Αλεξίου, θα ομορφύνει τη νύχτα της Δευτέρας. Κάποια νύχτα του περασμένου Απρίλη στο Στούντιο Νεφέλη, η Χάρις Αλεξίου πρωτοτραγούδησε την "πανσέληνο", το "μινοράκι", τα "σύννεφα" και άλλα αγαπημένα τραγούδια. Ηταν η πρώτη παρουσίαση των τραγουδιών του δίσκου "Οδός Νεφέλης 88". Στο Στούντιο η Χαρούλα και αυτή τηνεποχή, δίνει τον καλύτερο εαυτό της, τραγουδώντας με την ευαίσθητη φωνή της τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν, τραγούδια που άφησαν και αφήνουν βαθιά τα ίχνη τους στο ελληνικό πεντάγραμμο. Τη συναυλία που δόθηκε τον περασμένο Απρίλιο θα μεταδώσει το Μεγάλο Κανάλι. (MEGA Δευτέρα 00.15)

Αναδρομή με... Παπαστεφάνου

Οι σπάνιες ασπρόμαυρες μουσικές βραδιές συνεχίζονται, σε φόντο άσπρο - μαύρο. Σπάνια ντοκουμέντα, περιλαμβάνει η εκπομπή "Αναδρομή σε άσπρο - μαύρο". Μουσικές βραδιές υπό την "επίβλεψη" του Γιώργου Παπαστεφάνου, δεν μπορούν παρά να είναι υπέροχες και ξεχωριστές. Ο Γιώργος Παπαστεφάνου, είναι ο δημιουργός της μουσικής σειράς "Μουσικές βραδιές", που γυρίστηκαν όταν η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη. Στην τρίτη εκπομπή παρουσιάζονται ο Μίκης Θεοδωράκης, η Μαρία Φαραντούρη και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Παρουσιάζονται επίσης, η Δόμνα Σαμίου, ο Λάκης Παππάς, η Αρλέτα, ο Γιάννης Σπανός, η Καίτη Χωματά, ο Αλέξης Γεωργίου και η Ντόρα Γιαννακοπούλου. Συνεργάστηκαν η Δάφνη Τζαφέρη και η Κατερίνα Κατωτάκη. (Κυριακή ΕΤ - 1 18.20)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ