Παρασκευή 16 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γουέστερν με ... ψέματα

Το γουέστερν του Μάικλ Κέρτιζ, "Σάντα Φε",είναι η μόνη ταινία που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ενα καλογυρισμένο γουέστερν με θεαματικές σκηνές μαχών. Ο Τζέιμς Στιούαρτ οδηγεί μια ομάδα αποφοίτων της στρατιωτικής σχολής του Γουέστ Πόιντ, ενάντια στον Τζον Μπράουν, στον άνθρωπο που παλεύει για την κατάργηση της δουλείας. Ο Στιούαρτ θα πάρει μέρος στη μάχη "Χάρπερς Φέρι" και στον εμφύλιο πόλεμο που θα ξεσπάσει. Πρωταγωνιστούν ο Ερολ Φλιν και η Ολίβια ντε Χάβιλαντ (SEVEN X 22.00).

Από το STAR, στις 21.00, θα μεταδοθεί η αμερικανική κωμωδία του Σούζαν Σάιντελμαν "Η διαβολογυναίκα".Το μόνο ενδιαφέρον της ταινίας είναι η Μέριλ Στριπ που πρωταγωνιστεί. Μια διάσημη συγγραφέας μπλέκεται μ' έναν παντρεμένο φιλόδοξο λογιστή. Ο λογιστής θα εγκαταλείψει τη γυναίκα του για χάρη της συγγραφέως. Η γυναίκα του όμως, αντί να καταρρεύσει, θα κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τον άνδρα της και τη συγγραφέα.

Από την ΕΤ-1 στις 00.50 θα προβληθεί η αμερικανογαλλική ρομαντική κομεντί "Γλυκά ψέματα".Ο ντετέκτιβ μιας ασφαλιστικής εταιρίας πηγαίνει στο Παρίσι για δουλιές, αλλά εκεί τον περιμένουν διάφορες περιπέτειες, που του έχουν στήσει οι γυναίκες που τον γλυκοκοιτάζουν. Ανάμεσά τους και μια δεκαεξάχρονη, που και αυτή θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Πρωταγωνιστούν οι Τριτ Γουίλιαμς, Τζοάνα Πάκουλα, Λόρα Μάνσκι και Τζούλιαν Φίλιπς. Η σκηνοθεσία είναι της Ναταλί Ντελόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ