Παρασκευή 16 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕ'Ι'
Νέα πρόσωπα στην Εθνική

Ο Χερέρα ανακοίνωσε τη 18άδα του WORLD LEAGUE

Νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα ενόψει του WORLD LEAGUE κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Χιλμπέρτο Χερέρα. Στη 18άδα εκτός από τους δώδεκα που έπαιξαν στο Ευρωβόλεϊ και τον Χριστοφιδέλη φιγουράρουν τα ονόματα των Γραμματικόπουλου (Ορεστιάδας), Αντ. Κοβάτσεφ (ΠΑΟ), Κουρνέτα (Φιλίας Ηλ. ), Κυριαζή (Κτησιφώντα) και Μητρούδη (Αρη). Οι τρεις πρώτοι καλούνται για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών, ενώ Κυριαζής και Μητρούδης έχουν κληθεί και στο παρελθόν. Εκτός βρέθηκαν οι Μουστακίδης, Αγγελίδης, Κίτσιος, Χριστοφορίδης, Αθανασιάδης που συμμετείχαν στη 18άδα του Ευρωβόλεϊ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του WORLD LEAGUE, ο Χερέρα ήταν υποχρεωμένος να καλέσει τουλάχιστον εννιά από τους δώδεκα του Ευρωβόλεϊ. Κάλεσε όμως και τους δώδεκα που ήταν: Γκιούρδας, Χατζηαντωνίου, Καραμαρούδης, Πανούσος, Σαμαράς, Τσακιρόπουλος, Ντράγκοβιτς, Ανδρεόπουλος, Θεοδωρίδης, Μπάεφ, Μποζίδης, Σπανός.

Νίκη ΠΑΟ

Νίκη γοήτρου πέτυχε χτες στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ επί της αυστριακής Σάλτσμπουργκ με 3-0 (15-6, 15-12, 15-12). Οι πράσινοι, που είχαν εύκολο έργο απέναντι στους αδύναμους Αυστριακούς, βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 9β. στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλητριών.

  • Στο Κυπελλούχων ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί της Βούπερταλ ισοβαθμεί με τη ρωσική Μπέλγκογκραντ και τους Γερμανούς με 11β. Οι Ρώσοι κέρδισαν στην έδρα τους την τουρκική Εζατσίμπασι με 3-0. Στη βαθμολογία: Μπέλγκογκραντ 11 (15-4), Ολυμπιακός 11 (15-4), Βούπερταλ 11 (15-7). Στην τελευταία αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη με οποιοδήποτε σκορ στην Τουρκία επί της Εζατσίμπασι για να εξασφαλίσουν σίγουρα την πρόκριση. Η Μπέλγκογκραντ αγωνίζεται εκτός έδρας με τη βελγική Τορχούτ, ενώ η Βούπερταλ υποδέχεται την Ντούγκλα Λίμπερετς.
  • Στο φάιναλ - φορ του Συνομοσπονδίας η Ορεστιάδα θα βρει αντιμέτωπή της στον ημιτελικό την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος Αλπιτούρ Κούνεο, που κέρδισε και στο δεύτερο παιχνίδι τη φινλανδική Πέικοτ. Προκρίθηκαν ακόμα η Ραβένα αν και έχασε στο Παρίσι από την Παρί με 1-3, αλλά είχε κερδίσει με 3-0 στην έδρα της και η τσέχικη Οντολένα Βόντα, που κέρδισε και στη Γαλλία την Αραγκό Ντε Σετ με 3-2.
  • Για το Κύπελλο Κυπελλούχων γυναικών ο ΠΑΟ έχασε στην Ολλανδία από την Μποντουέλε με 0-3 (5-15, 7-15, 8-15).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ