Πέμπτη 22 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενοχλητική "Αλήθεια"

Κάποιους ενοχλεί η "Αλήθεια", γράφαμε πριν 20 περίπου μέρες, αναφερόμενοι στην τότε κλοπή των πομπών του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού "Αλήθεια" της Χίου. Και ίσως ορισμένοι, να μας θεώρησαν υπερβολικούς, αφού δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο το φαινόμενο αυτό.

Ελα, όμως, που δεν πέσαμε έξω. Προχτές, κάποιοι διέρρηξαν το σπίτι, που στεγάζει τους αναμεταδότες του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού σε ένα άλλο σημείο του νησιού - στο ύψωμα της κοινότητας Θυμιανών - και, βέβαια, για μια ακόμη φορά, τους ξανάκλεψαν. Είναι δε αξιοσημείωτη και αποκαλυπτική η ιδιαίτερη... προτίμηση των αγνώστων δραστών, αφού στον ίδιο ακριβώς χώρο, στεγάζονται και οι αναμεταδότες τριών τηλεοπτικών σταθμών της Αθήνας κι ενός ακόμη τοπικού, τους οποίους, όμως, δεν πείραξαν καθόλου.

Αναρωτιόμαστε, τι πειράζει περισσότερο τους άγνωστους, που έχουν βάλει στο μάτι την "Αλήθεια"; Οτι σηκώνει το ανάστημά της ενάντια στην τελευταία μόδα της πατριδοκαπηλίας ή ότι επιμένει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εργαζομένων του νησιού, μαζί και αυτό της ολόπλευρης ενημέρωσής τους ή και τα δύο μαζί;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ