Πέμπτη 22 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η λύση στη συντονισμένη δράση

Επιστολή προς τον νομάρχη Πειραιά έστειλε η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Μαθητών Πειραιά, όπου και του παρουσιάζουν τους προβληματισμούς τους για το διήμερο, που διοργανώνεται στον Πειραιά για την παιδεία, ρωτώντας αν σκοπός αυτού του διημέρου θα πρέπει να είναι ο εντοπισμός των προβλημάτων ή ο συντονισμός για την επίλυσή τους.

"Η μέχρι στιγμής προετοιμασία του διημέρου αποδεικνύει ότι σκοπός της είναι να κωδικοποιηθούν τα προβλήματα και να επεξεργαστούν οι ομιλίες. Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Γονέων αποφασίστηκε να αποχωρήσουμε από την οργανωτική επιτροπή και να συμμετέχουμε στο διήμερο με την τοποθέτησή μας ότι τα προβλήματα είναι γνωστά, δεν είναι καιρός για επεξεργασίες με σκοπό να χρονοτριβούμε", τονίζει στην επιστολή της η Ομοσπονδία Γονέων.

Τελειώνοντας σημειώνει: "Η ευαισθησία μας για τα προβλήματα της παιδείας ας αποδειχθεί έμπρακτα, όχι με τη διοργάνωση διημέρων, αλλά με ποιον τρόπο θα παρεμβαίνουμε για να επιλύουμε εγκαίρως τα οξυμένα προβλήματα. Να μη φτάνουμε στο σημείο να έρχονται τα κτιριακά κυρίως προβλήματα να μας αιφνιδιάζουν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ