Πέμπτη 22 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Χαρτοπόλεμος" με ΕΠΟ για Μαραντόνα

"Χαρτοπόλεμος" ξέσπασε χτες ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΕΠΟ. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση που εξέδωσε χτες το πρωί σχετικά με τη ματαίωση φιλικού των πρασίνων με την Μπόκα Τζούνιορς, αναφέρει μεταξύ άλλων: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με έγγραφό της ζήτησε να εξαιρεθεί των προϋποθέσεων της εγκυκλίου μας ώστε να πετύχει αρτιότερη προετοιμασία, πράγμα το οποίο και το Συμβούλιο της ΕΠΟ βρήκε λογικό κατά τη συνεδρίασή της 8-2-1996 στην οποία και έλαβε γνώση του σχετικού εγγράφου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπέβαλε έκτοτε αίτηση για μετάκληση οποιασδήποτε αλλοδαπής για φιλικό αγώνα στις 21 - 2 ή 28 - 2 και φυσικά η ΕΠΟ δεν αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε άδεια. Με δεδομένο ότι έως και τη στιγμή αυτή δεν έχει περιέλθει στην ΕΠΟ οποιαδήποτε αίτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για φιλικό αγώνα, είναι προφανές ότι δεν προκύπτει οποιαδήποτε ευθύνη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας".

Σε ανταπάντηση η ΠΑΕ του τριφυλλιού υποστηρίζει ότι δεν έγινε ποτέ επίσημη απάντηση από την ΕΠΟ στην πρώτη βολιδοσκόπηση για το φιλικό με την πρωταθλήτρια Αργεντινής και "οχυρώνεται" πίσω από αυτό. Καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει: "Το γεγονός που η Ομοσπονδία επικαλείται στην ανακοίνωσή της ότι το Συμβούλιο της, στη συνεδρίαση της 8 - 2 - 1996 βρήκε λογικό το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν ήταν από μόνο του ικανό να μας καλύψει και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς στο ΟΑΚΑ, αφού όπως προαναφέρουμε δεν ενημερωθήκαμε σχετικά, προφανώς εκ παραδρομής".

Τελικό ονειρεύεται ο Βαρδινογιάννης

Στον αγωνιστικό τομέα ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι χθες γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Ρότσα για το Κυριακάτικο ματς με τον Πανηλειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οσον αφορά το Νίκο Νιόπλια ξεκίνησε προπονήσεις και αναμένεται να είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα με τη Λέγκια για το προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟ Γιώργος Βαρδινογιάννης στον προχτεσινό χορό της Πανελλήνιας Λέσχης Φιλάθλων Παναθηναϊκού (ΠΑΛΕΦΙΠ). Το αφεντικό της ομάδας δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος και πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό της Ρώμης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ