Πέμπτη 22 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τα ίδια ο Ιωαννίδης

Παράπονα για τη διαιτησία είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού απέδωσετην ήττα της ομάδας του στη διαιτησία. "Απορώ γιατί έγινε ορισμός και όχι κλήρωση. Οταν επιλέγεις πέντε διαιτητές να μπουν στην κληρωτίδα, κι οι δύο δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν, τότε κάνεις ορισμό κι όχι κλήρωση", υπογράμμισε. Δε θέλησε να μπει στην ουσία του παιχνιδιού και να δει τα στατιστικά των παικτών του. Αμφισβήτησε την πρόθεση των διαιτητών, ακόμα και στα δύο φάουλ με τα οποία χρέωσαν τον Βράνκοβιτς στο πρώτο δίλεπτο. "Προπέτασμα καπνού για το τι θα ακολουθούσε τα δύο φάουλ του Βράνκοβιτς" τόνισε. Οσο για τις δύο τεχνικές ποινές με τις οποίες χρεώθηκε και οι οποίες μπορούσαν κάλλιστα να ήταν και πέντε, αν οι Βιδάλης, Ζαβλανός εφάρμοζαν κατά γράμμα την αυστηρότητα των κανονισμών, είχε τι δική του άποψη. "Σήμερα οι διαιτητές ανακάλυψαν καινούριους κανονισμούς. Με δύο τεχνικές ποινές, ο προπονητής αποβάλλεται. Δε μίλησε όμως κανείς. Ούτε οι διαιτητές, ούτε η γραμματεία", υπογράμμισε και είχε απόλυτο δίκιο.

"Ενα πολύ καλό δώρο για τους φίλους μας" χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Μπ. Μαλίκοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής αφού ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο το χτεσινό παιχνίδι είχε μεγαλύτερη σημασία από αυτό της Κυριακής, έπλεξε το εγκώμιο του Σοκ, αλλά και του Ολυμπιακού. "Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος έστω κι αν στο τελευταίο εξάλεπτο δε δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα", υπογράμμισε.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της Κυριακής ο Μπ. Μαλίκοβιτς παραδέχτηκε ιπποτικά την ήττα της ομάδας του, συγχαίροντας παράλληλα τον αντίπαλο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ