Παρασκευή 23 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οχι και να εξαγνιστεί (!)

Δε θέλουμε να πιστέψουμε - και δεν πιστεύουμε - τις "αποκαλύψεις" του εντύπου των ανθρώπων της νύχτας για τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Κ. Λαλιώτη, σχετικά με τη μίζα που φέρεται να εισέπραξε για το αεροδρόμιο των Σπάτων. Γεγονός όμως είναι, όπως έχει δείξει η ζωή, ότι η συναλλαγή αυτή, μεταξύ οικονομικών συμφερόντων και πολιτικών, είναι σύνηθες φαινόμενο. Ας είναι.

Ομως δεν μπορεί να μην επισημανθεί η προσπάθεια, κυριολεκτικά εκστρατεία, που ανέλαβε ο Κ. Λαλιώτης, με στόχο να μετατρέψει την "αθωότητά" του απέναντι στο δημοσίευμα, σε γενικότερο εξαγνισμό των πολιτικών επιλογών και δράσης του. Με άλλα λόγια, επιχειρεί να μας πείσει ότι όχι μόνο είναι "αθώος" σε σχέση με το δημοσίευμα, αλλά ότι η γενικότερη πολιτική του παρουσία, τις τελευταίες δεκαετίες, είναι άσπιλη και αμόλυντη (!).

Για το σκοπό αυτό κινητοποίησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το ΕΓ του ΠΑΣΟΚ, δημάρχους, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρώην αγωνιστές του ΠΑΚ κ.ο.κ., σε μια πρωτοφανή εκδήλωση "αλληλεγγύης" στο πρόσωπό του.

Ε, όχι και έτσι. Ο Κ. Λαλιώτης με τη μέχρι τώρα πολιτική και δράση του έχει αποδείξει ότι είναι πιστός υπηρέτης των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων (διάβαζε Μέγαρο, Φλοίσβο, ονομαστικοποίηση μετοχών κ.ο.κ.) και εκφραστής των αντιπεριβαλλοντολογικών επιλογών τους.

Αυτή η "μαύρη" πολιτική συμπεριφορά του με τίποτα δεν εξαγνίζεται στα μάτια του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ