Παρασκευή 23 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνέπεια... νόθων

Πέρσι, στις 11 - 12 Φλεβάρη, οι εκπρόσωποι των ΠΑΣΟΚο - ΣΥΝεταίρων στη ΓΕΣΑΣΕ, προχώρησαν στο νόθο συνέδριο με ψευτοαντιπροσώπους που, αντί να εκλεγούν μέσα από γνήσιες και δημοκρατικές εκλογές στους αγροτικούς συλλόγους και στις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, είχαν εκλεγεί "στα χαρτιά" χωρίς να πραγματοποιηθούν κανονικά εκλογές.

Οι εκπρόσωποι της Αγροτικής Λαϊκής Ενότητας αφού δεν έγινε αποδεκτή η πρότασή τους για αναβολή του συνεδρίου για λίγους μήνες ώστε να εκλεγούν νόμιμοι αντιπρόσωποι με κανονικές εκλογές, αποχώρησαν, καταγγέλλοντας το νόθο συνέδριο της ΓΕΣΑΣΕ. Οι καρεκλοκένταυροι ΠΑΣΟΚο - ΣΥΝεταίροι για να μετριάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις, "δεσμεύθηκαν" να πάνε σε γνήσιο συνέδριο σε ένα χρόνο. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του "ΣΥΝ" Παν. Πεβερέτος, τον οποίο οι ΠΑΣΟΚοι "έχρισαν" Γεν. Γραμματέα της ΓΕΣΑΣΕ, δεσμευότανε πως αν δε γίνει μέχρι (φέτος) το Φλεβάρη γνήσιο συνέδριο, θα παραιτούνταν...

Ομως οι "καρέκλες" είναι γλυκιές και, παρόλο που, ο χρόνος πέρασε... "ούτε γάτα ούτε ζημιά"! Το ΔΣ της ΓΕΣΑΣΕ αρνείται να αποφασίσει συνέδριο και ο Παν. Πεβερέτος παραμένει ΓΓ της νόθας Διοίκησης της Συνομοσπονδίας ξεχνώντας τι έλεγε τότε... Και για να δημιουργήσουν άλλοθι, οι ΠΑΣΟΚο - ΣΥΝεταίροι οργανώνουν, στις 5 Μάρτη, γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν, σχετικά, οι... ημέτεροι πλασματικοί αντιπρόσωποί τους. Μιλάμε για... συνέπεια!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ