Παρασκευή 23 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ
Σημαντική άνοδος της "Δημοκρατικής Συνεργασίας"

Σημαντική άνοδο πέτυχε η "Δημοκρατική Συνεργασία", που υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ, στις προχτεσινές αρχαιρεσίες του Σωματείου των Ταχυδρόμων της Αθήνας, ενώ μείωση παρουσίασαν οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ. Συγκεκριμένα, η "Δημοκρατική Συνεργασία" αύξησε τις δυνάμεις της κατά 14%, παίρνοντας 187 ψήφους, από 164 που είχε πριν δύο χρόνια, εξασφαλίζοντας τρεις έδρες στο σωματείο (είχε 2) και τρεις εκπροσώπους στο ΕΚΑ.

Η ΠΑΣΚΕ έχασε το 4% των ψήφων της, παίρνοντας 533 από 555 που είχε στις προηγούμενες εκλογές, ενώ θεαματική ήταν και η πτώση (21%) της ΔΑΚΕ, που πήρε 165 ψήφους από 210, χάνοντας και μία έδρα στο ΔΣ του σωματείου.

Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει τη δράση της παράταξης, που τα δυο προηγούμενα χρόνια υπεράσπισε με συνέπεια το δημόσιο χαρακτήρα των ΕΛΤΑ, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των ταχυδρόμων που βάλλονται από την κυβερνητική πολιτική. Η ψήφος στη "Δημοκρατική Συνεργασία", δήλωσαν συνδικαλιστές της, δικαιώνει τον αγώνα μας και την προσήλωσή μας σε συγκεκριμένους στόχους πάλης.

  • Κλειστά θα παραμείνουν την Καθαρή Δευτέρα τα ταχυδρομικά γραφεία σ' όλη χώρα λόγω της αργίας. Κατ' εξαίρεση, θα λειτουργήσουν ορισμένα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, τα κεντρικά Ταχυδρομεία Πειραιά, Θεσσαλονίκης και το Τροχοταχυδρομείο του Ισθμού της Κορίνθου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ