Παρασκευή 23 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πήρε προθεσμία ο Λογοθέτης

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 14 Μάρτη ζήτησε και πήρε χτες ο δήμαρχος Πειραιά Στ. Λογοθέτης,που κατηγορείται για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, της απειλής, εκβίασης και ψευδούς βεβαίωσης.

Εξερχόμενος από το γραφείο του Β' τακτικού ανακριτή Ι. Δουρουκλάκη,σε δήλωσή του ο Στ. Λογοθέτης ανέκρουσε πρύμναν σε σχέση με τις επιθέσεις του, τις τελευταίες μέρες, στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι "επ' ουδενί δε θέλει να αποδώσει στη Δικαιοσύνη σκοπιμότητα", όμως πέραν αυτής υπάρχουν "δυνάμεις που καλλιεργούν εκ των προτέρων (;) κατηγορίες ενοχής σε βάρος του και αποσκοπούν να ανατρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα"...

Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Η. Τσιντώνης,Γ. Μανιατάκης και Γ. Βαβουράκης, που κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος θα απολογηθούν στις 29 του Φλεβάρη μετά την προθεσμία που έλαβαν χτες, ενώ οι οικονομικοί διευθυντές Π. Κατσιόλης και Π. Ζουμπάκης θα απολογηθούν στις 18 του Μάρτη.

Το μεσημέρι ξεκίνησε η απολογία του έβδομου κατά σειρά εμπλεκόμενου στην υπόθεση, του εκδότη Δ. Κατσικάρη,που εκδίδει στον Πειραιά μια τοπική εφημερίδα και ένα περιοδικό και κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ