Παρασκευή 23 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αλλάζουν οι διαιτητές

Τον καταρτισμό νέων πινάκων αποφάσισε η ΕΠΟ

Ο θόρυβος που ξεσήκωσαν στον ποδοσφαιρικό χώρο οι "μαύρες" διαιτησίες που παρουσιάζονται ολοένα και συχνότερα στα γήπεδα, έβγαλε από τον λήθαργο την ΕΠΟ. Ομόφωνα χτες το ΔΣ, μετά από πρόταση της ΕΠΑΕ, έδωσε εντολή στην Επιτροπή Διαιτησίας (ΕΔ) να προχωρήσει άμεσα σε έκτακτη κρίση των διαιτητών.

Η συζήτηση έγινε σε έντονο ύφος. Κάποιοι σύμβουλοι μάλιστα ζήτησαν αναδιάρθρωση και στην ΕΔ, την οποία κατηγορούν για ελλιπή άσκηση καθηκόντων. Το θέμα έληξε χωρίς απόφαση, προς το παρόν όμως αφού δεν αποκλείεται να επανέλθει γρήγορα.

  • Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιωαν. Προβατάρης, κάλεσε σε προκαταρκτική εξέταση τους Δέδε (αντιπρόεδρο ΕΠΟ), Αδριά (μέλος ΔΣ) και Δεδούση(προϊστάμενο νομικής υπηρεσίας) την 1η του Μάρτη. Θέμα της η "υπόθεση DIADORA" σύμφωνα με την οποία η ομοσπονδία έχει χάσει λεφτά από εκμετάλλευση προϊόντων που πούλησε η εταιρία στην Αμερική, την περίοδο του Μουντιάλ.
  • Εφτασε η επιστολή, που όλοι περίμεναν, από τον γγ της ΦΙΦΑ Γιόζεφ Μπλάτερ, αναφορικά με το καταστατικό και την εξομάλυνση των σχέσεων ΕΠΟ - ΓΓΑ. Η ομοσπονδία, που την κοινοποίησε στον υφυπουργό Α. Φούρα, σύντομα θα στείλει απάντηση.
  • Βράδυ θα γίνει πιθανότατα ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ - Αθηναϊκού αφού η αστυνομία δε θέλει να διεξαχθεί ταυτόχρονα με το παιχνίδι Απόλλωνα - ΠΑΟΚ, φοβούμενη προφανώς "θερμή" συνάντηση οπαδών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ