Τετάρτη 28 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Συνεχίζεται η... βελτίωση

Εκατό μέρες νοσηλείας στην εντατική του "Ωνασείου" έκλεισε χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται σε σημείο που να επιτρέπει στους θεράποντες γιατρούς του να κάνουν ακόμη και σχόλια για ενδεχόμενη ανάμειξη του Α. Παπανδρέου στην πολιτική, μόλις εξέλθει από το "Ωνάσειο". Μάλιστα, δύο μέλη του Ιατρικού Συμβουλίου, που συνομίλησαν χτες με δημοσιογράφους, είπαν πως θα συμβούλευαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όταν βγει από το "Ωνάσειο" να μην αναμειχθεί στην πολιτική. Ωστόσο, πρόσθεσαν πως "εκείνος θα πει την τελευταία κουβέντα" και η όποια αντίρρηση μπορεί να κάνει κακό στην ψυχολογία του.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες ο Α. Παπανδρέου έχει αυξήσει τις συναντήσεις του με τους στενούς συνεργάτες του. Χτες τον επισκέφθηκαν οι Απ. Κακλαμάνης, Τ. Χυτήρης, Γ. Κατσιφάρας, Σ. Βαλυράκης, Γ. Μίρκος, Α. Λιβάνης - δύο φορές τις δύο τελευταίες μέρες - ενώ ο Α. Τσοχατζόπουλος τον είδε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από ιατρικούς κύκλους, ο Α. Παπανδρέου θα εξέλθει από το νοσοκομείο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη. Αυτό βεβαίως εξαρτάται κυρίως από τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε όλα τα όργανα που θα υποβληθεί ο Α. Παπανδρέου μέχρι την Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ