Τετάρτη 28 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Συγχωροχάρτι" από Κόκκαλη

Τριγμούς στο ερυθρόλευκο "καράβι" έφερε η ισοπαλία στην Πάτρα. Το χαμένο έδαφος διευρύνθηκε, αφού τώρα ο Ολυμπιακός είναι πίσω από την ΑΕΚ 5 βαθμούς και ένα λιγότερο από τον δεύτερο, Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Τάκης Περσίας μετά το σερί των πετυχημένων εμφανίσεων, αμφισβητήθηκε για την επιλογή του να αλλάξει τον Γιουσκόβιακ με τον Αμανατίδη μετά το 1-0. Αποτέλεσμα ήταν να ισοφαρίσει αμέσως η Παναχαϊκή. Πολλοί μίλησαν γι' απειρία... Ενα άλλο στοιχείο είναι η επιστροφή της κατάρας των χαμένων πέναλτι. Ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό και μόνιμος σκόρερ μαζί με τον Καραπιάλη, Ιλια Ιβιτς αστόχησε στην εσχάτη των ποινών και έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας που σχεδόν ισοδυναμεί με... ήττα. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πέμπτο χαμένο πέναλτι για τους Πειραιώτες στο φετινό πρωτάθλημα. Εχουν προηγηθεί οι... στραβοκλωτσιές των Γιουσκόβιακ και Σκαρτάδου από δυο φορές ο καθένας!

Βαρύ το κλίμα είναι πλέον για τον Βούλγαρο Εμιλ Κρεμενλίεφ που δε δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του να τον ξεκινήσει στην αρχική 11άδα. Η αλλαγή στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Ολοι πλέον στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι μόνο αν κερδίσουν και τα 12 παιχνίδια που απομένουν, έχουν κάποιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Χτες στην απογευματινή προπόνηση στο Ρέντη παρέστη και ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης που προσπάθησε να τονώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών. Για μια ακόμη φορά ο Σ. Κόκκαλης τους έδωσε συγχωροχάρτι. Το ζήτημα είναι, ως πότε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ