Τρίτη 5 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ικανοποιημένοι Μπάγεβιτς, Δανιήλ

Παρά τ' αρνητικά αποτελέσματα, Μπάγεβιτς και Δανιήλ έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα (το βασικό ζητούμενο) από τα φιλικά που έδωσαν οι ομάδες τους το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 3 - 2, δείχνοντας "δύο πρόσωπα". Αρκετά λάθη στο α ημίχρονο, άνοδο και ευστοχία στο β. Ο Ντούσκο δήλωσε σχετικά ικανοποιημένος επισημαίνοντας πως "είχαμε σωστές και λάθος αντιδράσεις. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει ν' αλλάξουμε. Το ενθαρρυντικό ήταν οι εμπειρίες που αποκτήσαμε. Δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε, αλλά στις 13 του μήνα θα έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε".

Το Σάββατο οι τριφυλλοφόροι έχασαν από την Πάρμα με 2 - 0, ενώ χτες στο τουρνουά "Σάντα Τζουλιάνα" είχαν μια νίκη, μια ήττα, αμφότερες στα πέναλτι (κανονικοί αγώνες 0 - 0). Εχασαν 5 - 4 από την Τζένοα και επικράτησαν 4 - 2 της Βιτσέντζα. Ο Β. Δανιήλ (σ.σ. πρέπει να προβληματίστηκε αρκετά από την "αφλογιστία" στην επίθεση) εκτιμά πως ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο, αλλά "πρέπει να διορθώσουμε πολλές λεπτομέρειες. Υπάρχει χρόνος και διάθεση. Χρειάζεται να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς της τακτικής, ν' αποκτήσουμε απλότητα και ταχύτητα. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ