Τρίτη 12 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανιαρή Τρίτη

Μέτρια τηλεοπτική βραδιά, η αποψινή. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα:Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 00.45 "Αγκαλιά με τον δολοφόνο",του Ρόμπερτ Κόλινς. Η ιστορία αφηγείται την περιπέτεια μιας γυναίκας ντεντέκτιβ, που αναλαμβάνει να διαλευκάνει τη δολοφονία ενός εμπόρου ναρκωτικών. Με τους: Τζάκλιν Σμιθ, Μάικλ Νιούρι.

Από το MEGA στις 21.00 "Νόμος 4000" του Γ. Δαλιανίδη. Κλασική ελληνική ταινία, που μας γυρίζει στη δεκαετία του 60 και στους "επαναστατημένους" νέους της αθηναϊκής κοινωνίας. Θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο ο νόμος αποφάσισε να καταστείλει την "επανάσταση" που προαναγγέλλει την απελευθέρωση των ερωτικών ηθών.

Από την ΕΤ-3 στις 22.15 "Σιωπηλός μάρτυρας" του Μάικλ Μίλερ. Πρόκειται για κοινωνική ταινία, που αφηγείται την ιστορία ενός βιασμού. Ενός βιασμού που γίνεται μπροστά στα μάτια των δυο πρωταγωνιστών και άλλων φίλων. Κανείς, όμως δεν τολμά να τον σταματήσει ή έστω να φωνάξει βοήθεια, γιατί ο βιαστής είναι αδελφός του πρωταγωνιστή.

Από το MEGA στη 01.00 "Ο εραστής με τις 100 ερωμένες" του Τσαρλς Γουόλτερς. Η ταινία είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο των Σούμαν και Σμιθ. Ο Τσάρλι είναι φανατικός εργένης, ωραίος, και ιδανικός σύζυγος για κάθε γυναίκα. Εχει δίπλα του αλλά όχι μέσα στο σπίτι του, μια στρατιά γυναικών, που είναι έτοιμες να θυσιαστούν για εκείνον. Μέχρι και να τον παντρευτούν! Με τους: Φρανκ Σινάτρα και Ντέμπι Ρέινολντς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ