Τετάρτη 13 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παίζουν μια χρονιά

ΠΑΟΚ - Απόλλωνας στη ρεβάνς του 1-1. Τυπικός επαναληπτικός για ΑΕΚ στον Βύρωνα

Σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ, η οποία νωρίς το μεσημέρι στον Βύρωνα αναμένεται και τυπικά να εξασφαλίσει την είσοδό της στον τελικό, θα μάθει αν ο δρόμος για το τρόπαιο υπάρχει περίπτωση να είναι η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης ή οριστικά θα είναι η Σπύρου Λούη.

Στον Βύρωνα (15.00, FILMNET) Μπάγεβιτς και Τεννές, υπό τη... σκιά του 5-0 της Ν. Φιλαδέλφειας, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως... επίσημη προπόνηση. Ενδιαφέρονται περισσότερο να δουν τις εναλλακτικές λύσεις στις οποίες μπορούν να στηρίζονται. Στο μυαλό τους στριφογυρίζουν οι επόμενοι αντίπαλοί τους στο πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και Ξάνθη αντίστοιχα. Γι αυτό, αλλά και λόγω τιμωριών ή τραυματισμών εκατέρωθεν, αναμένονται αρκετές αλλαγές στις αρχικές 11άδες.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αλβέρτη, Τσιρώνη, Τασιόπουλου και του τραυματία Κουζέγια. Ο Μπάμπης Τεννές μάλλον θα ξεκουράσει και τους Κακλαμάνο, Τασιόπουλο. Πιθανότατη λοιπόν 11άδα είναι: Κεφαλάς, Μόνος, Μπούτζουκας, Ντέμπιτς, Θοδωράκος, Ζώταλης, Παπαποστόλου, Αναστασίου, Ντάμπιτς, Σιδηρόπουλος, Σπίνουλας.

Ο Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τσάρτα, Μπατίστα, Μπορμπόκη και τον επικίνδυνο λόγω καρτών (5) Σαμπανάτζοβιτς. Επανέρχονται οι Μανωλάς, Κετσπάγια που εξέτισαν τις ποινές τους. Θα ξεκινήσουν οι: Ατματσίδης, Κοπιτσής, Βλάχος, Μανωλάς, Κωστένογλου, Σαραβάκος, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Δημητριάδης, Μαλαδένης, Κασάπης.

Το σημαντικότερο αγώνα στη φετινή χρονιά δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Απόλλωνα στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου. Αυτή δεν είναι δική μας αυθαίρετη εκτίμηση. Προκύπτει από πολλά γεγονότα.

Ενδεικτικότερο όλων ότι οι "ασπρόμαυροι" για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τη Νάπολι αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο δύο μέρες πριν τον αγώνα. Ο Μ. Μπέλλης δε θα έχει στη διάθεσή του, λόγω καρτών, τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό του ΠΑΟΚ, τον Ζουμπούλη. Αντίθετα επανέρχονται οι Καπετανόπουλος, Ζαγοράκης.

Ο Απόλλωνας παρά το 1-1 της Ριζούπολης ελπίζει ότι μπορεί να καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του να βρεθεί σε τελικό κυπέλλου. Στην Αθήνα έμειναν οι Ιωάννου, Λαχανάς, Δαμίγος (τιμωρημένοι) και ο Μπάρνιακ (τραυματίας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ