Πέμπτη 21 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γενική Συνέλευση του ΣΦΕΑ

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Μάρτη 1996, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ.,στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων,οδός Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος, στην Αθήνα.

Προσοχή.Σε περίπτωση, ως συνήθως, που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε, την Κυριακή 31 Μάρτη 1996, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

1. Απολογισμός δράσης του ΔΣ.

2. Οικονομικός απολογισμός.

3. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Εγκριση του οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού.

5. Προγραμματισμός δράσης.

6. Προτάσεις.

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης μπορεί να συμπληρωθεί με άλλα θέματα, που θα προταθούν εγγράφως, από μέλος του Συνδέσμου, 15 μέρες πριν από την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου. Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή μέλους έχει οριστεί σε 500 δρχ. και η ετήσια συνδρομή σε 1.000, και παρακαλούμε όσα μέλη οφείλουν συνδρομές να συνεννοηθούν με τον ταμία Γ. Γιάνναρη για να τακτοποιηθούν. Κάθε προσερχόμενο μέλος παρακαλείται να δηλώνει την παρουσία του και να υπογράφει.

Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης ή τηλεφώνου, είναι απαραίτητο να ενημερώνεται και ο Σύνδεσμος.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Η παράταση της προθεσμίας αναγνώρισης ως συντάξιμου του χρόνου κράτησης κλπ. στην περίοδο της δικτατορίας λήγει στις 31.5.96. Η διάταξη αυτή του άρθρου 14 του Ν. 2217, (ΦΕΚ Α 83/31.5.1994) αφορά μόνο τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Για το ΔΣ του ΣΦΕΑ 1967

Ο Πρόεδρος

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΔΑΝΗΣ

Ο Γεν. Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ