Τετάρτη 19 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Μουσική
Ηχοι και φωνές
  • Τραγουδοποιός, που έχει το σπάνιο χάρισμα να προσφέρει συγκινήσεις, καταθέτοντας είτε ως δημιουργός είτε ως ερμηνευτής τραγούδια ανόθευτα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά σήμερα (9.30 μ.μ.), στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο Βύρωνα. Παρουσιάζει ένα μελωδικό «ταξίδι», που ξεκινά από την «Αγορά του κόσμου» για να καταλήξει στον «Ανεμοδείκτη». Το πρόγραμμα, εκτός από κομμάτια δικά του και από τη συνεργασία του με τον Νίκο Ζούδιαρη, περιλαμβάνει και μεγάλες στιγμές άλλων σημαντικών δημιουργών.

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Αλκίνοος Ιωαννίδης
Με μαέστρο τον Μιχάλη Οικονόμου και όχι τον συνθέτη Γιώργο Τσαγκάρη, λόγω ασθενείας του, αλλά και με διαφορετικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή (9 μ.μ.), συναυλία της Ορχήστρας Δωματίου του Δήμου Αθηναίων, στο Αττικό Θέατρο. Θα παρουσιάσει έργα Μότσαρτ και Μπετόβεν. Είσοδος ελεύθερη.

Τραγούδια του Λίνου Κόκοτου και άλλων δημιουργών θα παρουσιαστούν στη συναυλία που θα δώσει ο συνθέτης, αύριο (9 μ.μ.), στο Θέατρο Αναβρύτων (κτήμα Συγγρού, Μαρούσι), με ερμηνευτές τους Γιώργο Υδραίο, Ελένη Τσαγκαράκη και Κώστα Λεοντίδη.

Στη «Μυροβόλο» της Πάρου τραγουδά από την περασμένη βδομάδα και για σαράντα πέντε μέρες ο Γεράσιμος Ανδρεάτος. Μαζί με τους Δημήτρη Λογαρά και Νόνα Βουδούρη, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με «άρωμα» καλοκαιρινό.

Η Γεωργία Γραμματικού, από την προηγούμενη βδομάδα και για 20 συνολικά βραδιές, θα βρίσκεται στο «Ντουέντε» Καλαμάτας, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με αφετηρία το ροκ, αλλά και τραγούδια των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Πάνου, Βαμβακάρη, Παπάζογλου, Βιτάλη κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ