Παρασκευή 22 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξεχωριστές συναντήσεις

Από τον "Βόσπορο" στο "Μάγο", μα και σε κομμάτια παλιότερα, με τα οποία μας "συστήθηκε" καταλαμβάνοντας δικαίως μια ξεχωριστή θέση στο ελληνικό τραγούδι. Ο λόγος για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και για το πρόγραμμα, που παρουσιάζει από χτες στη "Σφεντόνα" της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στις μουσικές του παραστάσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 του Μάρτη, εμφανίζεται και η Κατερίνα Νιτσοπούλου.

Σήμερα και αύριο, εξάλλου, στην "Κίνηση" (Υπατίας 1β και Μητροπόλεως) το λόγο έχει ο Πέτρος Δουρδουμπάκης με τραγούδια της παρέας και του γλεντιού. "Κόκκινο κρασί", αλλά και "Από όνειρο σε όνειρο", "Φλιτζάνι" και "Νέα Σελήνη". Εναρξη 10μμ, είσοδος 1.500 δραχμές (θέσεις περιορισμένες).

Σ' ένα άλλο μουσικό στέκι, στο "Μετρό" (Γκύζη 47 και Κάλβου) από σήμερα και για δεκατρία βράδια θα βρίσκεται ο Ορφέας Περίδης,παρουσιάζοντας τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική δουλιά του "Αχ ψυχή μου φαντασμένη" και μια επιλογή από τον καινούριο δίσκο του, που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Συμμετέχει η Καίτη Κουλια.Εναρξη 10μμ, τιμές εισιτηρίων: 3.500 και 3.000 δρχ. (φοιτητικά).

Την παράταση των εμφανίσεών της στο "Χάραμα" μέχρι τις αρχές Μάη αποφάσισε η φετινή μουσική παρέα των Δήμητρας Γαλάνη, Ελλης Πασπαλά, Γιάννη Σαββιδάκη, Μίλτου Πασχαλίδη και Φίλιππου Πλακιά.Συγκεκριμένα, οι παραστάσεις θα σταματήσουν την Κυριακή των Βαϊων και θα ξαναρχίσουν την Πέμπτη του Πάσχα.

Μέχρι και αύριο θα εμφανίζονται στο "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς) οι Blues Bug,το καταξιωμένο μουσικό σχήμα που κινείται από το κλασικό μπλουζ, στο ριθμ εντ μπλουζ, το φανκ μέχρι και τη σόουλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ