Σάββατο 30 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συντονίζουν τις κινητοποιήσεις τους

Σε νέους αγώνες προσανατολίζονται να προχωρήσουν οι νυχτερινοί μαθητές της Θεσσαλονίκης, μετά τη μαζική κινητοποίηση στις 14 Μάρτη που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Με απόφαση του Συντονιστικού Νυχτερινών Σχολείων Θεσσαλονίκης, όπου συμμετέχουν 4 από τα 8 νυχτερινά σχολεία, οι μαθητές θα συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχει οριστεί για τις 3 τουΑπρίλη.

Ηδη αντιπροσωπεία του συντονιστικού οργάνου επισκέπτεται τα υπόλοιπα νυχτερινά σχολεία, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές για το πλαίσιο της κινητοποίησης. Στόχος είναι να συμμετάσχουν και τα υπόλοιπα σχολεία στο συντονιστικό, ώστε με μεγαλύτερη δυναμική και καλύτερο συντονισμό οι νυχτερινοί μαθητές να απαιτήσουν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους. Αντιπροσωπεία των νυχτερινών μαθητών από τη Θεσσαλονίκη θα πάρει μέρος στην 2η Πανελλαδική Συνάντηση που θα γίνει την Κυριακή στην Αθήνα.

Με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Νυχτερινών Σχολείων Θεσσαλονίκης καλεί τους μαθητές να συμμετέχουν μαζικά στην πανελλαδική κινητοποίηση και να απαιτήσουν να μπει τέρμα στην κοροϊδία από πλευράς υπουργείου Παιδείας. Χαρακτηριστικά αναφέρουν: "Μόνο μια μέρα χρειάστηκε για να αποκαλυφθούν οι "αγνές" προθέσεις του υπουργείου, αφού την επομένη της συνάντησης του αναπληρωτή υπουργού με τους νυχτερινούς μαθητές, πήρε πίσω τις υποσχέσεις του. Η πείρα των τελευταίων χρόνων απέδειξε ότι τίποτε δε χαρίζεται χωρίς αγώνες. Γι' αυτό επιβάλλεται να συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε. Πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά και μαζικά στην κινητοποίηση στις 3 Απρίλη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ