Σάββατο 30 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ματιές στους δήμους

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου, στα πλαίσια του προγράμματός του για τη στήριξη, ανάδειξη και αξιοποίηση της ερασιτεχνικής δημιουργίας, διοργανώνει στην αίθουσα τέχνης "Αλέξανδρος Γαρδέλης" (Κηφισίας και Σαλαμίνος), αναδρομική έκθεση των τμημάτων του, Μπατίκ - Καλλιτεχνικών Δημιουργιών.Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (8.30μμ) και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 του Απρίλη.

"Μνήμες" ονομάζεται η έκθεση ζωγραφικής της Φρόσως Χατζηαγγελάκη,που εγκαινιάζεται στις 3 του Απρίλη (7μμ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Περάματος (Νεωρίων και Φωκίωνος 3). Πρόκειται για μία εικαστική αναδρομή σε στιγμές του χτες και του σήμερα. Κατά τη διάρκειά της θα βραβευτεί η καλλιτέχνης από την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών με τιμητική διάκριση. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 9 του Απρίλη.

Εγκαινιάζεται στις 17 του Απρίλη (8μμ) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), έκθεση έργων ζωγραφικής της Δήμητρας Κατσούλα.Η ζωγράφος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης.Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει στον κατάλογο ο καθηγητής της Σχολής Β. Δημητρέας,"στην πρόσφατη δουλιά της, οι πλαστικοί σχηματισμοί συνταιριάζουν περισσότερο, η οικονομία του ζωγραφικού χώρου της είναι καλύτερα οργανωμένη, η ζωγραφική αυτονομία των στοιχείων προωθείται ακόμα πιο πέρα και ταυτόχρονα καταργεί τα συμβατικά παραλληλόγραμμα όρια της ζωγραφικής σύνθεσης".

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Καλλιθέας διοργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής στο Δημοτικό Θέατρο (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου). Εγκαινιάζεται στις 8 του Απρίλη (8.30μμ) και συμμετέχουν οι: Μ. Αβραμίδης, Α. Ακριβόπουλος, Δ. Κοντόπουλος, Κ. Πολυμενάκου - Ζαδέλη και Κ. Σαχά.

Απόψε εγκαινιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης (Αγ. Βαρβάρας 25) έκθεση έργων ζωγραφικής του Γιάννη Δημητρακόπουλου.Θα διαρκέσει μέχρι τις 6 του Απρίλη και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ