Κυριακή 31 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Εταιρία αφαίμαξης λαϊκού εισοδήματος"

Μας "χαρατσώνουν" που μας "χαρατσώνουν", ας σταματήσουν, τουλάχιστον, να μας κοροϊδεύουν από πάνω, οι κυβερνώντες. Γιατί πώς να το κάνεις, είναι πρόκληση να βγαίνει καθημερινά ο Δασκαλάκης στα τηλεοπτικά κανάλια, και, με δήθεν λυπημένο ύφος, να προσπαθεί να δικαιολογήσει τις συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων.

Είναι πρόκληση να βλέπουμε την Βάσω να προσπαθεί, κλείνοντας πονηρά το μάτι, να δικαιολογήσει τις κλεψιές της ΔΕΗ, μέσω των "φουσκωμένων" λογαριασμών του ρεύματος.

Είναι πρόκληση να βλέπουμε τον Δρυ να προσπαθεί, με "εκσυγχρονιστικά επιχειρήματα", να δικαιολογήσει το χάρισμα δισεκατομμυρίων από το κράτος στον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση.

Είναι πρόκληση να βλέπουμε τον Σημίτη να προσπαθεί, παριστάνοντας τον"Πόντιο Πιλάτο", να δικαιολογήσει τις εξευτελιστικές τιμές στα αγροτικά προϊόντα και τις συντάξεις πείνας στους απόμαχους της δουλιάς.

Είναι πρόκληση να βλέπουμε τα επιχειρήματα των αρμοδίων να υπόσχονται"μεγάλα έργα", που θα κάνουν δήθεν οι πολυμήχανοι εκπρόσωποι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και να μαθαίνουμε - με δόσεις και στα μουλωχτά - πως ΕΜΕΙΣ θα πληρώσουμε τα έργα αυτά με τη μορφή των διαφόρων φόρων, διοδίων, τελών κ.ο.κ. Εν πάση περιπτώσει αυτό που αποδεικνύεται καθημερινά είναι πως η κυβέρνηση δεν είναι τίποτα άλλο από μια "εταιρία αφαίμαξης λαϊκού εισοδήματος" και οι υπουργοί της εισπράκτορες για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ