Τετάρτη 3 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Παίζουν για άλλους

Οι αδιάφοροι Παπάγου και ΠΑΟΚ παίζουν μεταξύ τους την τύχη του Ηρακλείου και της Λάρισας

Με τη σπάθη του ΣΔΟΑ να κρέμεται πάνω από το... κεφάλι της Λάρισας, ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Η ομάδα της Θεσσαλίας, θύμα της επανάληψης του αγώνα Ηρακλείου - ΑΕΚ, βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στην Α2 κατηγορία. Τις ελάχιστες ελπίδες τις έχει εναποθέσει στους παίκτες του Παπάγου. Αν οι Αθηναίοι νικήσουν τον ΠΑΟΚ, θα έρθουν τα πάνω - κάτω και την Α1 κατηγορία θα αποχαιρετήσει το Ηράκλειο. Το παιχνίδι Παπάγου - ΠΑΟΚ είναι αδιάφορο για τις δύο ομάδες και ως εκ τούτου αδύνατον να προβλέψει κανείς το σενάριό του. Τα πρώτα μηνύματα είναι ευχάριστα για τη Λάρισα, καθώς η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να καλέσει σε απολογία τους Μπουντούρη, Γκάρετ και τους άφησε εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι. Ας ελπίσουμε η μπάλα να μπαίνει εύκολα στο αντίπαλο καλάθι, καθώς είναι άγνωστο αν οι παίκτες του Παπάγου, για τους οποίους έχει τελειώσει η φετινή περίοδος, βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να χτυπήσουν στα ίσια τον... μεγάλο αντίπαλο. Σε τελική ανάλυση τα πάντα θα κριθούν από την απόδοση των Ντέιβις και Αμπντελνάμπι.

Στη Ν. Σμύρνη και το Αλεξάνδρειο κρίνεται η 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ και με νίκη κάνει αυτός το πρώτο βήμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. "Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Είμαστε στην 3η θέση και θα κρατήσουμε το προβάδισμα για να δικαιώσουμε τους κόπους οκτώ μηνών", δήλωσε χτες ο Ζ. Πάσπαλι. Στον Αρη περιμένουν το στραβοπάτημα του Πανιωνίου, θεωρώντας δεδομένη την επικράτησή τους επί του Ηρακλή. Ο Σ. Μαρκόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντ. Αγγελίδη, οποίος υποβλήθηκε χτες σε εγχείρηση στη γνάθο και θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τέλους του μήνα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν κι οι συναντήσεις Παναθηναϊκού - Σπόρτιγκ και Περιστερίου - Απόλλωνα. Σπόρτιγκ και Περιστέρι διεκδικούν την 6η θέση, ώστε στα πλέι οφ να αποφύγουν την ΑΕΚ. Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός χωρίς τον τραυματία Ν. Γαλακτερό υποδέχεται το Ηράκλειο και στη Λάρισα η τοπική ομάδα θέλει μόνο νίκη με τους Αμπελόκηπους που ήδη έχουν αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία.

Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17.15 και η συνάντηση Πανιωνίου - ΑΕΚ θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ