Πέμπτη 4 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ θα απαντήσει η κυβέρνηση στα αιτήματα των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, απέναντι στα οποία έχει ωστόσο δεσμευτεί... εδώ και πέντε μήνες! (σελίδα 20).

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ χωρίς δουλιά απειλούνται οι μισοί περίπου εργαζόμενοι στα "Τσιμέντα Χαλκίδας", που σήμερα πραγματοποιούν γενική συνέλευση (σελίδα 20).

ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ συμμετοχή των υπαλλήλων του υπουργείου Γεωργίας ξεκίνησε χτες η 48ωρη προειδοποιητική απεργία 20 πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων (σελίδα 24).

ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ αποκλεισμό του δρόμου Κιλκίς - Σερρών, που οδηγεί προς το συνοριακό σταθμό Δοϊράνης και το Τελωνείο του Προμαχώνα, προχώρησαν χτες το μεσημέρι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς, διεκδικώντας να μην επιτραπούν εισαγωγές αμνοεριφίων, ενόψει του Πάσχα (σελίδα 25).

ΕΝΤΟΝΗ αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Κέρκυρας ο άγριος βασανισμός από αστυνομικούς ενός αποφυλακισμένου, που συνελήφθη στις 24 του Μάρτη σαν ύποπτος για προσφορά φαγητού στους δραπέτες των φυλακών (σελίδα 26).

ΟΥΤΕ ένας, ούτε δύο, 13 μαζικοί φορείς της Αθήνας συντονίζουν τελικά τη δράση τους, με στόχο την προστασία των λιγοστών ελεύθερων χώρων που έμειναν στην πόλη. Πάρκο Ελευθερίας, πάρκο Ρηγίλλης, λόφος Βεϊκου και άλλοι στο στόχαστρο (σελίδα 18).

ΜΠΑΡΑΚΙΑ,βαφτισμένα ζαχαροπλαστεία, άδειες, που έπρεπε να ανακληθούν και άλλα ανάλογα περιλαμβάνει η νέα δικογραφία με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο δήμαρχος Πειραιά (σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ