Παρασκευή 5 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δοκιμάζει τους "ξεχασμένους"

"Τόπο στα νιάτα", είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Ολυμπιακό και τον προπονητή του Τάκη Περσία. Ο νεαρός τεχνικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή θα ξεκινήσει από την αρχή τους... παραγκωνισμένους Ηλία Σαπάνη και Γρηγόρη Τρούπκο. Στη θέση του λίμπερο θα επιστρέψει ο Γιώργος Σκαρτάδος που αποθεραπεύτηκε και θα ξεκινήσει από την αρχή. Αναφερόμενος στο ματς ο τεχνικός των ερυθρολεύκων τόνισε: "Μετά την ήττα στην Καλαμάτα είναι μονόδρομος η νίκη για μας. Ο ΠΑΟΚ παρά το ότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία δεν παύει να είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Ελπίζω να πάμε καλά και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας που τόσο πικραμένοι είναι τον τελευταίο καιρό".

Στο θέμα του προπονητή δεν παρουσιάστηκε χθες καμία εξέλιξη. Ο Ιβιτσα Οσιμ πάντα είναι το φαβορί, όμως ο Κροάτης έχει δελεαστικές προτάσεις από ομάδες του Βελγίου και της Γαλλίας.

"Τόσο ο Κρεμενλίεφ όσο και ο Γιουσκόβιακ είναι εξαιρετικοί παίκτες. Απλά στον Ολυμπιακό υποβαθμίστηκαν". Οι... σπόντες αυτές ανήκουν στον τέως προπονητή του Ολυμπιακού Σταύρου Διαμαντόπουλου, σε χθεσινές δηλώσεις του σε αθλητική εκπομπή: "Ο Γιουσκόβιακ μου έκανε παράπονα ότι δεν παίρνει μπαλιές. Δυστυχώς όλοι στον Ολυμπιακό παίζουν για το εγώ και όχι το εμείς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ