Τρίτη 9 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ζητούν παράταση της σύμβασης του Θ. Γουλή

Την άμεση έγκριση της 6μηνης παράτασης της θητείας του γιατρού Θεοδώρου Γουλή στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ζητά με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Είναι η δεύτερη απόφαση του σωματείου μετά την απομάκρυνση του γιατρού και γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΚΚΕ, Θεοδώρου Γουλή. Η εξάμηνη παράταση της σύμβασης του Θ. Γουλή δεν εγκρίθηκε απ' το υπουργείο Υγείας, με το αιτιολογικό ότι έλαβε την εισήγηση του ΔΣ του Νοσοκομείου μετά τη λήξη της σύμβασης του γιατρού...

Οι εργαζόμενοι με ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι "η παράταση της θητείας πρέπει να εγκριθεί, όπως μέχρι σήμερα έχει γίνει με όλους τους άλλους συναδέλφους γιατρούς και μάλιστα τη στιγμή που εξυπηρετεί υπαρκτές ανάγκες της κλινικής". Επίσης, οι εργαζόμενοι ζητάνε για τις ανάγκες της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου - και ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε δικαστικές παραλείψεις - να υλοποιηθεί άμεσα η απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να παραμείνει σ' αυτό ο συγκεκριμένος γιατρός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ