Τετάρτη 10 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ σύμβαση εργασίας στα πλαίσια της εισοδηματικής πολιτικής αποφάσισε να υπογράψει η ΟΤΟΕ, σύμφωνα με την, κατά πλειοψηφία, χθεσινή απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου (σελίδα 13).

ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΕΣ προειδοποιούν: Κίνδυνος - θάνατος η απομάκρυνσή τους από τα πλοία και οι ανάθεση της ασφάλειας των πλοίων στο αυτόματο σύστημα (σελίδα 12).

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ στο Βόλο οι καταλήψεις τραπεζικών καταστημάτων από τους εργαζόμενους στη "Βαμβακουργία Βόλου", οι οποίοι ζητάνε να πληρωθούν και επαναλειτουργήσει η επιχείρηση (σελίδα 12).

ΣΕ ΞΕΦΡΑΓΟ αμπέλι έχουν μετατρέψει με τις απροκάλυπτες παρεμβάσεις τους τη Διεύθυνση Μηχανογράφησης του ΟΤΕ, οι προμηθεύτριες εταιρίες προϊόντων πληροφορικής, καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Πληροφορικής ΟΤΕ (σελίδα 18).

ΔΙΟΡΙΑ 30 ημερών έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στους κατοίκους 24 οικισμών των Γρεβενών και της Κοζάνης, ώστε να αποφασίσουν ποιες από τις λύσεις που προτείνει το υπουργείο θα επιλέξουν για τη μετεγκατάστασή τους (σελίδα 18).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ομολογεί τώρα, ότι η "Ολυμπιακή" βρίσκεται σε αδιέξοδο και για πρώτη φορά κάνει και επίσημα λόγο για "δυσοίωνο μέλλον" (σελίδα 18).

ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ Αρχεία του Κράτους φαίνεται ότι αποκτούν στέγη. Σε 2,5 χρόνια προβλέπεται να ολοκληρωθεί η ανέγερση του κτιρίου στο Π. Ψυχικό, που παραμένει γιαπί εδώ και 9 χρόνια (σελίδα 18).

ΚΙΝΔΥΝΟΣ να οδηγηθεί σε οικονομική χρεοκοπία η "Μελισσοκομική" εξαιτίας κακοδιαχείρισης, αδιαφάνειας και ρουσφετολογικής δράσης της πλειοψηφίας της διοίκησης (σελίδα 21).

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ όπως "Κάτω τα χέρια από τους Τσιγγάνους" και "Νερό και φως για τα παιδιά μας", αρκετοί Τσιγγάνοι έκαναν πορεία χτες από τα Α. Λιόσια και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΧΩΔΕ (σελίδα 22).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ