Πέμπτη 18 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Τρίτη συνεδρίαση για το ... "έργο Χρήστου"

Η εσκεμμένη απουσία της ελεγχόμενης από τον δήμαρχο Στ. Χρήστου πλειοψηφίας, ανέβαλε και το δεύτερο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, που συγκλήθηκε προχτές το βράδυ στον Κορυδαλλό, με πρωτοβουλία του 1/3 των μελών του.

Να υπενθυμίσουμε ότι 11 δημοτικοί σύμβουλοι απ' όλες τις παρατάξεις - και από την παράταξη του δημάρχου - συγκάλεσαν δημοτικό συμβούλιο αρχικά στις 8 Απρίλη και ξανά προχτές Δευτέρα του Πάσχα, ώστε να αξιώσουν να μπει επιτέλους ένα τέλος στον κατήφορο στον οποίο οδηγεί ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του το δήμο. Κανένα από τα συμβούλια δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας, η οποία οφειλόταν στο "σαμποτάζ" του Στ. Χρήστου και των συμβούλων του που επηρεάζει, ώστε να μη συζητηθεί δημόσια το "έργο" τους και το πισωγύρισμα που επιβάλλουν στο θεσμό της αυτοδιοίκησης σε μια πόλη με πολύχρονες αγωνιστικές περγαμηνές.

Στόχος των "11" ήταν και παραμένει να συζητηθούν 10 καυτά προβλήματα που δημιούργησε σε διάστημα ενάμιση χρόνου η περί τον Στ. Χρήστου πλειοψηφία και κυρίως να γίνει κάποτε ουσιαστική πολιτική συζήτηση σε μια αίθουσα, που μέχρι τώρα οι αποφάσεις έρχονται προκατασκευασμένες και στην πραγματικότητα εγκεκριμένες ήδη σε άλλα εξωδημοτικά κέντρα.

Την πρωτοβουλία για τη συνεδρίαση, που θα επαναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα για τρίτη και οριστική φορά, καθώς η τρίτη συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί και με πλειοψηφία του 1/3 των συμβούλων, ανέλαβαν ο πρώην δήμαρχος Κορυδαλλού Ν. Θεμελής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπ. Αγιώτατος, Π. Βελιούρης, Β. Βιντίλα, Γ. Γουρδομιχάλης, Γ. Διάκος, Σ. Ζαννέτη, Ν. Καζαντζίδου, Ν. Καλογιάννης, Δ. Κολοκοτρώνης και Θ. Πούτος.Ο Στ. Χρήστου επιχειρεί να πραγματοποιήσει εντός των ημερών "αντισυμβούλιο", προκειμένου να κηρύξει ...άκυρες τις συνεδριάσεις αυτές!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ