Πέμπτη 18 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Λογοτεχνικές εκδηλώσεις
  • Η Εταιρεία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά και ο φυσιολατρικός - πολιτιστικός σύνδεσμος "Ο Ζήνων" τιμούν σήμερα (8μ.μ.) στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραϊσκου και Σωτήρος) τη μνήμη του Πειραιώτη ποιητή Στέλιου Γεράνη.Θα μιλήσουν οι: Αλ. Χρυσοστομίδης, Γ. Σωτηρίου, Κ. Παντελάκης. Θα απαγγείλουν ποιήματά του οι: Αλ. Χρυσοστομίδης, Ντ. Ρουτζούνη, Κ. Παντελάκης. Θα ακουστεί και ηχογραφημένη η φωνή του τιμώμενου ποιητή.
  • Τρεις νέους συγγραφείς θα παρουσιάσει σήμερα (10μ.μ.) στο "Φούρνο" (Μαυρομιχάλη 168) ο Αρης Σφακιανάκης. Πρόκειται για τους: Μαρίνα Ζουμπουλάκη ("Κενά μνήμης", εκδόσεις "Ιστός"), Σμαράγδα Μαντάκη ("Τα όνειρα του προφήτη", εκδ. "Δόμος"), και τον δημοσιογράφο Παύλο Κάγιο ("Ξαφνικά χιόνισε χρόνια", εκδ. Καστανιώτη).
  • Στου "Ελευθερουδάκη" (Πανεπιστημίου 17) το Σαββάτο στις 12.30μ.μ., ο καθηγητής Αρχαιολογίας Γιάννης Σακελλαράκης θα παρουσιάσει ο ίδιος το εξαίρετο - εμπνευσμένο από τις ανασκαφές που διενεργεί - βιβλίο του "Ανασκάπτοντας το Παρελθόν".Νωρίτερα (11π.μ. - 1μ.μ.) στο τμήμα παιδικού και εφηβικού βιβλίου θα γίνει εκδήλωση για παιδιά με θέμα "Τα πουλιά στη ζωγραφική, την ποίηση, τη μουσική. Πουλιά και τεχνολογία".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ