Σάββατο 20 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ τιμά την εργατική Πρωτομαγιά και το Εργατικό Κέντρο της πόλης αποφάσισε σειρά εκδηλώσεων. Πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους ξένους εργάτες από το Συνδικάτο Κλάδων Ενδυσης της Αθήνας (σελίδα 19).

"ΝΕΚΡΩΝΕΙ" από σήμερα το συγκρότημα της ΕΚΟ στη Θεσσαλονίκη, λόγω της απεργίας των εργαζομένων, αλλά η διεύθυνση του εργοστασίου φρόντισε να διαθέσει όλα τα αναγκαία αποθέματα (σελίδα 19).

ΑΚΑΡΠΗ και η χτεσινή συνάντηση Λαλιώτη - κοινοταρχών ΒΑ Αττικής. Από μήνα σε μήνα, η απόφαση για τη χωροθέτηση των εγκαταστάσεων διαχείρισης απορριμμάτων (σελίδες 16 - 17).

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το ΕΚ Πειραιά, τα ναυτεργατικά σωματεία, τους δήμους Νίκαιας και Κορυδαλλού και τον ΟΑΕΔ, ο "Νόστος" επιχειρεί την επαγγελματική επανένταξη των απεξαρτημένων (σελίδα 20).

ΣΕ ΝΕΟ υπέρογκο δανεισμό 25 δισεκατομμυρίων δραχμών από ξένες τράπεζες προσέφυγε ο ΟΣΕ, για να αποπληρώσει μέρος των παλαιών δανείων, που ξεπερνούν τα 175 δισ. δρχ.! (σελίδα 20).

ΔΙΟΡΙΑ μιας βδομάδας δίνουν σε κυβέρνηση και διοίκηση οι αεροσυνοδοί της "Αεροπλοϊας", για να ικανοποιήσει έστω και ορισμένα από τα αιτήματά τους (σελίδα 20).

ΑΓΡΟΤΕΣ και κτηνοτρόφοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλα συλλαλητήρια, που θα γίνουν στις 23 Απρίλη στη Θεσσαλονίκη και στις 15 Μάη στη Μυτιλήνη (σελίδα 21).

ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ οι τελωνειακοί, αλλά η κυβέρνηση, για τα δικαιώματα υπερημεριών που δεν εισέπραξε το δημόσιο από τις εταιρίες πετρελαιοειδών (σελίδα 22).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ