Πέμπτη 2 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές βραδιές
  • Στο μουσικό θέατρο "Δίπλα στο Ποτάμι",στους Αγίους Αναργύρους (Λάμπρου Κατσώνη 189), εμφανίζεται από σήμερα και για δύο ακόμη βραδιές ο Νίκος Πορτοκάλογλου.Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει την τελευταία του δισκογραφική παραγωγή "Ασωτος Υιός", καθώς και παλαιότερη δουλιά από την εποχή των "Φατμέ". Συμμετέχει η Ροβένα Αλευρά.
  • Συναυλία με έργα συνθετών, αποφοίτων του Εθνικού Ωδείου, θα πραγματοποιηθεί απόψε (8.30μ.μ.) στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου (Σίνα 30). Θα ακουστούν έργα των Αργυρού, Μουζακίτη, Βεντούρα, Ροζάκη, Κλάψη, Τσιλίδη και Μηνά. Είσοδος ελεύθερη.
  • Τέσσερις παραστάσεις με το φωνητικό του σύνολο "Αφρός" διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου στο θέατρο "Πολύτεχνο" (Μαυρομιχάλη 157), από 4 - 7/5 (9μ.μ.). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την "Πτώση του Ιπταμένου" σε ποίηση Νάσου Βαγενά, την "Ισπανική Ραψωδία" σε ποίηση Νίκου Γκάτσου, την "Μπαλάντα της πράσινης σκούπας" του Μπρίτεν, τους "Παράξενους ήχους της νύχτας" του Θ. Συμβουλόπουλου, την ιστορία της "Πριγκίπισσας και του Βατράχου" του Νίκου Ψαριανού και άλλες "Μουσικές Γελοιογραφίες".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ