Παρασκευή 3 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο απόλυτος Μποντ

Ενα αριστοτεχνικό ερωτικό θρίλερ κυριαρχεί στην αποψινή βραδιά. Στην τηλεοπτική φυσικά... Πρόκειται για την ταινία του Αλεν Ζεσουά "Απόλυτη ανηθικότητα", που παρουσιάζει η ΕΤ-2 στις 21.30. Καλές ερμηνείες, αρκετή δόση σασπένς, αγωνία, υποψίες, πάθη, πόθοι και αντεκδικήσεις συνυπάρχουν σ' αυτήν την καλογυρισμένη ταινία. Ενας αρχιτέκτονας, που διατηρεί γραφείο με το γιο του, συλλαμβάνει τη νύφη του στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα. Λίγες μέρες μετά, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος και μένει ανάπηρος. Ομως, η αναπηρία του δεν τον εμποδίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Με τους: Μισέλ Σερό και Ναταλί Μπέι.

Από το STAR στις 22.15 "Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν".Ενας Τζέιμς Μποντ, γοητευτικός, συναρπαστικός, απίθανος, χωρίς, όμως, την αίγλη του Σον Κόνερι. Είναι ο Ρότζερ Μουρ, που θα βρεθεί σ' ένα κρατίδιο της Καραϊβικής για να καταδιώξει, να εντοπίσει και τελικά να συλλάβει τον εγκληματία Τανάγκα, που σχεδιάζει να εισάγει λαθραία στην Αμερική τόνους ηρωίνης... Ολα στο τέλος θα πάνε καλά. Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Ο εγκληματίας θα εξοντωθεί, ο Μποντ θα κινδυνεύσει πολλές φορές αλλά θα σαγηνέψει την Τζέιν Σέιμουρ, το Φόρεϊν Οφις της Αγγλίας θα μείνει ευχαριστημένο... και εμείς θα πέσουμε ήρεμοι για ύπνο....

Από την ΕΤ-1 στις 00.45 "Ατσαλένιος άγγελος" του Γιον Μόστοβ. Είναι η περιπέτεια ενός συνταγματάρχη, ενός άσου εκπαιδευτή μιας ομάδας πιλότων F-16. Αυτή η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η αμερικανική αεροπορία. Ο σμηναγός Εντι Γκόρντον, είναι λαμπρός πιλότος αλλά παράξενος και απρόβλεπτος χαρακτήρας με αποτέλεσμα να πέσει σε δυσμένεια. Και αυτός ο ικανός αλλά τυχοδιωκτικός τύπος, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, εξοπλίζει με πυρηνικά όπλα ένα πρότυπο καταδιωκτικό, το "Μαύρο άγγελο" και κατορθώνοντας να ξεφύγει από τα καταδιωκτικά που τον κυνηγούν στον αέρα, ξεφεύγει και προσγειώνεται σε μια έρημο. Ο βετεράνος Ράιαν καλείται να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.

Από την ΕΤ-3 στις 02.00 "Φονικό δηλητήριο" του Τζον Κάρντος. Πρόκειται για μια ταινία μυστηρίου που αφηγείται την εξής ιστορία. Ενώ βρίσκονται σε διακοπές, οι αδελφοί Τζος και Κακ ανακαλύπτουν ένα φρικτά ακρωτηριασμένο πτώμα. Οταν θα οδηγήσουν τον σερίφη στο σημείο αυτό, το μόνο που βρίσκουν είναι μερικές σταγόνες δηλητηρίου. Το πτώμα έχει κάνει φτερά. Τι είναι αυτό το δηλητήριο που δεν εξαφανίζει μόνο πτώματα αλλά γεννά και τρελά τέρατα; Αν αντέχετε μέχρι τις 2 το πρωί θα το διαπιστώσετε μόνοι σας. Με τον Μπο Χόπκινς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ