Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ στην πράξη το καμποτάζ. Είκοσι δύο κρουαζιερόπλοια εκτελούν εσωτερικές θαλάσιες γραμμές, με ξένη σημαία και πληρώματα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από χαμηλόμισθους αλλοδαπούς! (σελίδες 18-19).

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ διώξεις "εισπράττουν" οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Λέσβου, αντί για λύσεις στα μεγάλα προβλήματά τους (σελίδες 22 - 23).

ΕΝΤΟΝΕΣ αντιδράσεις για την ίδρυση της "Ιονίου Ακαδημίας". Συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στην Κέρκυρα (σελίδες 22 - 23).

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ η ελευθερία του λόγου. Δικάζονται αύριο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο ηθοποιός Βασ. Διαμαντόπουλος και ο καθηγητής Γ. Ρούσης (σελίδες 22 - 23).

ΣΤΟ ΠΟΔΙ η Ικαρία, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική δεκαετιών, που καταδίκασε το νησί στο μαρασμό, τη φτώχεια και την καθυστέρηση (σελίδα 24).

ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι, για να επιτύχει το άρον άρον κλείσιμο - και όχι απομάκρυνση - του εργοστασίου των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, "παίζει" ο δήμαρχος της πόλης (σελίδα 24).

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ Σύμβαση στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής της λιτότητας πρόκειται να υπογράψει η φιλοκυβερνητική πλειοψηφία της ΟΜΕ - ΟΤΕ (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ