Τετάρτη 8 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σαρκοβόρο "ενδιαφέρον"

Μέρες είχαν ν' αλέσουν στις χρυσοφόρες (χρυσοφόρες μόνο για τα μεγαλοαφεντικά και τους φιρμάτους "υπηρέτες" των μεγαλοαφεντικών) τηλεοπτικές μηχανές τις ανθρώπινες "σάρκες", επωνύμων και μη.

Τα εμετικά "ρεπορτάζ" για επώνυμα (της κακιάς ώρας επώνυμα συνήθως) διαζευγμένα και δικαστικά αλληλομηνυόμενα ονόματα και ονοματάκια, στόμωσαν... τελευταία. Και πάνω που αγωνιούσαν: "Αμάν, τι ακροαματικότητα θα 'χουμε χωρίς σάρκες;", τους έπεσε "λαχείο" η πληροφορία για "σοβαρό πρόβλημα υγείας" της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Βρήκαν θέμα μαζικής κατανάλωσης, δήθεν από αγάπη και ενδιαφέρον για την "εθνική σταρ". Οι "σαρκοβόροι" όμως δεν αρκέστηκαν στην πληροφορία περί προβλήματος υγείας. Ούτε στο "θρίλερ": θα πάει δε θα πάει στο Μόναχο για εξετάσεις; Εξυσαν και προσωπικές πληγές, επαναλαμβάνοντας σχετικά πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, για βιβλίο που γράφει για τη ζωή και το χωρισμό του με την Α. Βουγιουκλάκη, παραδίδοντας και τους δυο καλλιτέχνες σ' ένα είδος δημόσιας διαπόμπευσης. Διότι η αήθης τηλεοπτική πενία "τέχνας κατεργάζεται"...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ