Τρίτη 14 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Φυσιολογικά αποτελέσματα

Σοβαρή και αυξανόμενη διαρροή ψήφων του "ΣΥΝ" προς το ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει έκθεση - ανάλυση του Γ. Λούλη, συμβούλου επικοινωνίας του Μ. Εβερτ, που παραδόθηκε στον Ν. Κωνσταντόπουλο και βρίσκει ευρεία δημοσιότητα σε εφημερίδες της Κυριακής.

Και όσον αφορά τα συμπεράσματα της ανάλυσης, είναι εύλογα και φυσιολογικά, αφού η κυβερνητική πολιτική δεν έχει τίποτε να ζηλέψει απ' αυτή του "ΣΥΝ". Το ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται στις συμβουλές που δίνει ο αναλυτής στην ηγεσία του τελευταίου. Η τάχιστη διαφοροποίηση από την κυβέρνηση Σημίτη είναι επιτακτικά αναγκαία, σημειώνει η έκθεση. Και συμπληρώνει ότι, εάν ο "ΣΥΝ" δε διαφωνεί με τον Κ. Σημίτη επί της ουσίας, τότε να ασκηθεί κριτική σε χειρισμούς. Οπως, για παράδειγμα, η απουσία τόλμης, η αναποτελεσματικότητα κλπ.

Για να δούμε, λοιπόν, θα ανεβάσει τους... αντιπολιτευτικούς τόνους η ηγεσία του "ΣΥΝ"; Βλέπετε, έχουμε ήδη μπει σε μια παρατεταμένη και άγνωστης διάρκειας προεκλογική περίοδο και μια αναντικατάστατη προϋπόθεση, για τα περιβόητα μετεκλογικά σχέδια και τις επιδιώξεις της, είναι η είσοδος του "ΣΥΝ" στο Κοινοβούλιο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ