Τετάρτη 15 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Αη Γιώργη Κοκκινιάς, στα πλαίσια του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση σήμερα στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (πλατεία Αη Γιώργη). Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΚΟ Αμφισσας πραγματοποιεί ενημερωτική ομιλία με θέμα "15ο Συνέδριο του ΚΚΕ - Παρουσίαση προσυνεδριακών ντοκουμέντων" σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Σορώκου (δίπλα από τη Μητρόπολη).
  • Η ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, στα πλαίσια του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συζήτηση με την ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (Ηχούς 32), Π. Φάληρο (Αμφιθέα), τηλ. 9423.891.
  • Η ΚΟ Κοζάνης πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο" αύριο Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Κώστας Σταμπολίδης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Μεσογείων - Σταυρού πραγματοποιούν συνεστίαση προς τιμή του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Παρασκευή 17-5-96 στις 9.30 μ.μ. στο κέντρο "Αστέρι" (16ο χιλιόμετρο Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ