Τετάρτη 15 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
22Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Εκδηλώσεις σε ΤΕΙ Αθήνας, Πάντειο, Κέρκυρα

Μετά τη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε η πρώτη προφεστιβαλική εκδήλωση, στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, η σκυτάλη περνά στο ΤΕΙ Αθήνας, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Κέρκυρα.

Αύριο και την Παρασκευή η ΤΟ ΤΕΙ Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων. Είναι η πρώτη φορά που ο θεσμός του Φεστιβάλ μπαίνει στο χώρο των ΤΕΙ. Πέρα από την πολιτική παρέμβαση που επιχειρεί, μέσα από την πολιτιστική του διάσταση, θα δώσει την ευκαιρία σε νεανικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα των ίδιων των σπουδαστών να παρουσιάσουν τη δουλιά τους.

Το διήμερο φεστιβάλ θα περιλαμβάνει την πρώτη μέρα εκδήλωση για την ειρήνη στα πλαίσια του Δεκαήμερου Ειρήνης και τη δεύτερη μέρα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την ανεργία, με τον γενικό γραμματέα της ΓΣΕΕ Γ. Μαυρίκο,εκπρόσωπο της ΠΟΕΔΗΝ και άλλους.

Διήμερο διοργανώνεται επίσης και στο Πάντειο,με κεντρικό σύνθημα "καταγγέλλουμε τον ιμπεριαλισμό, αγωνιζόμαστε για την ειρήνη, τα δικαιώματά μας, για το σοσιαλισμό". Οι εκδηλώσεις θα γίνουν αύριο και την Παρασκευή στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου. Αύριο θα δοθεί συναυλία από ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα (9 μ.μ. ), συζήτηση με θέμα την ειρήνη (10.30) και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα "Ρωμιοσύνη".Την Παρασκευή θα γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στην παιδεία και συναυλία με τον Δ. Παναγόπουλο και τους "Aura".

Το Σάββατο στις 8 μ.μ. η ΟΒ Αη - Μαθιά Κέρκυρας της ΚΝΕ διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση με θέμα τη στρατιωτική θητεία. Θα ακολουθήσει συναυλία με ζωντανή μουσική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ