Παρασκευή 24 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συναντήσεις αντιπροσωπειών

Συνεχίζονται και σήμερα οι διμερείς συναντήσεις στελεχών του ΚΚΕ, με αντιπροσωπείες των κομμάτων που παίρνουν μέρος στο 15ο Συνέδριο του Κόμματος.

Χτες ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρ. Φλωράκης συναντήθηκε με αντιπροσωπείες των Κομμουνιστικών Κομμάτων Κίνας και Κορέας και η Γενική Γραμματέας του Κόμματος Αλ. Παπαρήγα συναντήθηκε με τις αντιπροσωπείες της Ενωσης Κομμουνιστικών Κομμάτων - ΚΚΣΕ και του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας (Μπαάθ).

Συναντήσεις άλλων στελεχών του Κόμματος έγιναν επίσης με αντιπροσωπείες των κομμάτων: ΑΚΕΛ, Γιουγκοσλαβική Αριστερά, ΚΚ Καναδά, ΟΑΠ, Νέο ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, ΚΚ Δανίας, Σουηδικό ΚΚ, Σουδανικό ΚΚ, ΚΚ Λουξεμβούργου, Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, ΚΚ Σλοβακίας, ΚΚ Κούβας, Δημοκρατικό Μέτωπο Παλαιστίνης, ΚΚ Κολομβίας, ΚΚ Βελγίου, Εργατικό Κόμμα Ουγγαρίας, ΕΑΜ Μπαχρέιν.

Για σήμερα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση της Αλ. Παπαρήγα με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚ Συρίας και διμερείς συναντήσεις άλλων στελεχών του Κόμματος με εκπροσώπους των κομμάτων: ΚΚ Βραζιλίας, ΚΠΣ Αλγερίας, Μπαχρέιν, Κόμμα Ελευθερίας και Αλληλεγγύης Τουρκίας, ΚΚ Ιράκ Κουρδιστάν, Εργατικό Κόμμα Ιρλανδίας, Σοσιαλιστικό Κόμμα Κουρδιστάν, Σοσιαλιστικό Κόμμα Βουλγαρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ