Σάββατο 25 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Θαυμάστε τους"!

"Πολιτισμένη" συζήτηση επικράτησε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Αντί να υπάρξει διάλογος και αποφάσεις για τα φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και το λαό μας, βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάλωσαν το χρόνο τους σε βρισιές και αλληλοκατηγορίες, που θυμίζουν ανθρώπους του "πεζοδρομίου".

Ο ένας χαρακτήριζε τον άλλο "τσάτσο", ο άλλος εκστόμιζε βρισιές με... σεξουαλικό περιεχόμενο, ο έτερος κατάγγελνε ότι παρακολουθείται από χαφιέδες της κομματικής ηγεσίας, ο άλλος επιζητούσε τη βοήθεια ψυχιάτρου για τους συναδέλφους του.

Αυτοί οι άνθρωποι - που παλεύουν με λύσσα για την "καρέκλα" της κομματικής εξουσίας, χρησιμοποιώντας μέσα που παραπέμπουν σε ρινγκ - θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα μας για να την οδηγήσουν - λένε - στην πρόοδο!

Αλλά, μήπως κι εκείνοι τους οποίους προτίθενται ν' αντικαταστήσουν στην κυβερνητική εξουσία διακρίνονται για τη σοβαρότητά τους, για το "ήθος και ύφος της εξουσίας" που επαγγέλλονται; Και στο "μαγαζί" του ΠΑΣΟΚ - ενόψει του συνεδρίου του - οι μάχες εκ του συστάδην για την "καρέκλα" δίνουν και παίρνουν. Με υπονοούμενα και αλληλοκατηγόριες, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και λεγόμενα "εξαπτέρυγά" τους - θυμάστε τη ρήση του βουλευτή Ντεντιδάκη ότι κάποιοι του ΠΑΣΟΚ "καβάλησαν το καλάμι καθέτως" - "σκοτώνονται" για να καταλάβουν κυβερνητικά και κομματικά πόστα.

Αυτός είναι ο "μέσος όρος" των πολιτικών των δυο μεγάλων αστικών κομμάτων, που κυβερνούν την Ελλάδα. "Θαυμάστε τους"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ