Τρίτη 28 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο Ζάππειο μια μέρα...

Ωραίο εκείνο το Συνέδριο που γίνεται στο Ζάππειο, από το ΜΕΓΚΑ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Μαζέψανε όλους τους ΠΡΩΗΝ υπουργούς Εξωτερικών (Χόλμπρουκ, Τσετίν) και ένα ΝΥΝ, τον Πάγκαλο.

***

Θα καλούσαν και τον Γκιουνενσάι, αλλά είπανε την έναρξη ελληνοτουρκικού διαλόγου να την αφήσουν στη ...διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός τούς ευχαρίστησε για την παραχώρηση;

***

Εχουμε και λέμε: Ο Χόλμπρουκ είπε ότι οι ΗΠΑ ποτέ δεν ήθελαν ένταση στο Αιγαίο κι ο Τσετίν δήλωσε πως η Τουρκία ποτέ δεν επιδίωξε ένταση στα Ιμια. Ε, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, τα κατσίκια φταίγανε για όλα...

***

Μα, επιτέλους, ακόμα κανένας στη ΝΔ δε σήκωσε το χέρι του, ενάντια στους "24"; Πολύ είναι, βρε φοβητσιάρηδες Εβερτικοί, να δώσετε ένα χέρι για το καλό του κόμματος; (γιατί το εννοούσε ο Πυλαρινός).

***

Τουρκική σημαία βρήκανε στη Μυτιλήνη, που τη βάλανε, λέει, Τούρκοι κομάντος. Για να κοιτάξουμε όλοι στα μπαλκόνια μας. Να σιγουρευτούμε, βρε παιδί μου, πως δεν ανεμίζει κανένα ...μισοφέγγαρο.

***

Αποκλειστική είδηση: Στις κατηγορίες, όπου θα περικόψει φοροαπαλλαγές η κυβέρνηση, δε συμπεριλαμβάνονται: α) οι εφοπλιστές β) οι πολυεθνικές γ) οι μεγαλοκατασκευαστές δ) οι βιομήχανοι ε) οι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο εταιρίες. Θα χτυπηθεί αποκλειστικά το ...μεγάλο κεφάλαιο.

***

Το σίριαλ των μεταγραφών έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες στο μπάσκετ, αλλά η πρώτη μεταγραφή έγινε στο ...ΠΑΣΟΚ. Ο Πεπονής έφυγε από τους Σημιτικούς και άλλαξε ομάδα. Τώρα, λέει ότι ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να 'ναι αντιπρόεδρος. Δε μάθαμε το ποσόν του συμβολαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ